Plaza Wires IPO avautuu tilaukselle, GMP nousee; pitäisikö sinun tilata julkinen lehti?

Share Market Today, Share Market Live

Plaza Wires IPO avattiin yleisölle perjantaina 29. syyskuuta 2023 ja sulkeutuu torstaina 5. lokakuuta 2023. Tarjouskilpailu ankkurisijoittajille päättyi keskiviikkona, jolloin yhtiö keräsi 20 miljoonaa rupiaa. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 51–54 rupiaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 10 rupiaa. Ennen julkisuutta, Plaza Wiresin osakkeiden harmaamarkkinapreemio (GMP) nousi 28 prosenttia

Listautumisanti koostuu uudesta 13 200 158 osakkeen liikkeeseenlaskusta, joiden yhteenlaskettu arvo on 71,28 miljoonaa rupiaa. Potentiaalisille sijoittajille tarjouskilpailu alkaa vähintään 277 osakkeesta, minkä jälkeen tarjoukset tehdään 277 oman osakkeen kerrannaisina. Raporttien mukaan osakkeet hyvitetään todennäköisesti torstaina 12.10.2023 ja listataan pörssiin perjantaina 13.10.2023. Yhtiö aikoo käyttää listautumisannista saadut nettotulot investointien rahoittamiseen uuden tuotantoyksikön perustamiseen kotijohtoja, palonkestäviä johtoja ja kaapeleita, alumiinikaapeleita ja aurinkokaapeleita varten laajentaakseen tuotevalikoimaansa ja yleisiin yritystarkoituksiin.

Plaza Wires (PWL) valmistaa ja myy johtoja sekä myy ja markkinoi LT-alumiinikaapeleita ja nopeasti liikkuvia sähkölaitteita (FMEG). Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu tuotteita erityyppisistä johdoista ja kaapeleista sekä FMEG:stä, kuten sähköpuhaltimista, vedenlämmittimistä, kytkimistä ja vaihteistoista, PVC-eristetyistä sähköteipeistä ja PVC-putkiputkista ja -tarvikkeista. Yrityksellä on 1 249 valtuutetun jälleenmyyjän ja jakelijan verkosto Intian alueella ja C&F-agentit Punjabissa.

Pitäisikö sinun hakea Plaza Wires IPO:ta?

”Ylemmän hintaluokan emissio on P/E 22x perustuen vuoden 2023 tulokseen, joka hinnoittelee suurimman osan yhtiön positiivisista puolista. Lisäksi on tärkeää huomata, että Plaza Wires. toimii alalla, jolla on korkea raaka-ainevolatiliteetti (joka on vuosien mittaan nousussa). Lisäksi liiketoiminta toimii erittäin kilpailukykyisellä toimialalla, jossa on useita suuria toimijoita, jotka voivat haastaa yrityksen hinnoitteluvoiman. Yllä olevat tekijät huomioon ottaen suosittelemme ongelmalle ”Vältä” -luokitusta.”

Samankaltaiset artikkelit