Piramal Alternatives sijoittaa 600 cr Annapurna Financeen – Pankki- ja rahoitusuutisia

Piramal Alternatives has subscribed to tier-2 convertible bonds of the microfinance company. (Linkedin)

Piramal Alternatives, Piramal Groupin rahastonhallintaosasto, on ilmoittanut 600 miljoonan rupian (75 miljoonan dollarin) sijoituksesta mikrorahoitusyhtiö Annapurna Financeen.

Vaikka kaupan yksityiskohtia ei julkistettu, kehitystä lähellä olevat lähteet sanoivat, että yhtiö on nostanut 9,85 prosentin osuuden Annapurnasta toissijaisilla osakekaupoilla 300 miljoonalla rupialla. Lisäksi Piramal Alternatives on merkinnyt mikrorahoitusyhtiön toissijaisia ​​vaihtovelkakirjoja.

Strukturoidun pääoman ratkaisu auttaa ruokkimaan yhtiön hallinnoitavien varojen riskikalibroitua kasvua, todettiin maanantain tiedotteessa.

Annapurna Financen pääkonttori sijaitsee Odishassa, ja sen hallinnoimat varat olivat 31. maaliskuuta yli 1,25 miljardia dollaria. Se on hajautunut rahoittamaan mikroyrityksiä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ja sillä on toimintaa 20 osavaltiossa 1 372 konttorillaan.

”Mikrorahoitus vähittäiskaupan omaisuusluokkana on kasvanut CAGR:llä 32 % viimeisen vuosikymmenen aikana, ja sen odotetaan jatkavan nopeaa kasvua”, Kalpesh Kikani, Piramal Alternativesin toimitusjohtaja.

Unitus Capital toimi Annapurna Financen yksinomaisena taloudellisena neuvonantajana.

”Piramal Alternativesin kasvupääoma tarjoaa tarvittavat ammukset liiketoiminnan monipuolistamiseen ja auttaa vahvistamaan johtavaa asemaamme keskeisillä markkinoilla”, Gobinda Chandra Pattanaik, MD & toimitusjohtaja, Annapurna Finance.

Samankaltaiset artikkelit