Paytm myydään toista päivää peräkkäin hallituksen jäsenen eron jälkeen – Market News

Paytm

Paytmin osakkeet putosivat lähes 9 % 408,30 rupiaan BSE:llä edellisestä 447,10 rupiasta ja asettuivat 419,85 rupiaan helmikuun 9. päivänä osuttuaan alempaan arvoon kansallisessa pörssissä torstaina.

Yhtiön itsenäinen johtaja Manju Agarwal erosi hallituksesta 1. helmikuuta. Myös Paytm E-commerce on muuttanut nimensä Pai Platformsiksi. Se on ostanut sähköisen kaupankäynnin startup-yrityksen Bitsila, joka on Open Network for Digital Commercen kolmanneksi suurin myyjä, kertoi PTI lähteisiin vedoten.

One97 Communicationin osakkeet myytiin sen jälkeen, kun pankkialan sääntelyviranomainen, Reserve Bank of India, esti Paytm Payments Bankia ottamasta vastaan ​​uusia asiakkaita ja vastaanottamasta uusia talletuksia 29. helmikuuta alkaen.

Myös Intian keskuspankin apulaiskuvernööri Swaminathan J sanoi 9. helmikuuta rahapolitiikan komitean jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että Paytm Payments Bankin toimet johtuivat jatkuvasta sääntelynormien noudattamatta jättämisestä.

Yhtiön osake on osunut alarajaan kolmesti viimeisen viiden päivän aikana kansallisessa pörssissä. Se on laskenut lähes 39 % viimeisen kuukauden aikana ja 50 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Tarkempaa perspektiiviä varten osake on kuluttanut yli 40 % sijoittajien arvosta viimeisen vuoden aikana.

Motilal Oswal Financial Servicesin teknisen ja johdannaistutkimuksen johtajan Chandan Taparian mukaan sijoittajien tulisi välttää uusien positioiden ottamista osakkeessa toistaiseksi. Siellä on paljon hyviä yrityksiä, joista sijoittajat voivat valita. Manju Agarwalin eroaminen on katalysaattori painevarastossahalle tänään. Myöskään Bitsilin hankinta ei ole yhtiön eduksi, Taparia sanoi.

Samankaltaiset artikkelit