Parhaat valinnat Diwalille: Kuuntele asiantuntijoiden suosituksia – CaFE Invest News

Diwali stocks picks

Samvat 2079 on nähnyt NIFTY:n saavuttaneen elinkaaren ennätykset yhä epävarmassa ja epävakaassa globaalissa ympäristössä. Bharat (Intia) on nopeimmin kasvava talous maailmanlaajuisesti, ja se käyttää useita demografisia osinkoja, valtavia kotimarkkinoita, Make in India, Unicorns ja infrastruktuurin kehitystä. Globaali geopoliittinen tilanne on edelleen synkkä ja Israelin sota on lisännyt Venäjän ja Ukrainan sodan jo ennestään lamaantunutta globaalia järjestystä. Yhdysvaltain talouden vahva joustavuus korkeasta inflaatiosta huolimatta todennäköisesti pitää ohjauskorot korkeina, mikä voi vaikuttaa FPI-tuloihin lähitulevaisuudessa. Odotamme tulevien kuukausien jatkuvan epävakaina, kun otetaan huomioon EL Ninon vaikutus inflaatioon, hyödykkeiden globaaliin volatiliteettiin ja korkoihin. Kotimainen kysyntä eroaa selvästi ja kysyntä on vahvaa ylempien väestöryhmien keskuudessa, kun taas ala-/alakeskiosa näyttää olevan paineen alaisena. Kuluttajien lompakon kulutus muuttuu, kun harkinnanvaraiset tuotekategoriat kasvavat nopeammin kuin perustarvikkeet ja pienet lipputuotteet. Bharat on maailman suurin demokratia ja valitsee pian hallituksen. Lok Sabhan vaalit tulevat olemaan seuraavien 12 kuukauden tärkein tapahtuma, kun otetaan huomioon Bharatin viime vuosikymmenen aikana saavuttama kasvuvauhti. Uskomme, että hallituksen vahvan enemmistön palautuminen muuttaa markkinat merkittävästi nykyiseltä tasolta.

Hindalco Industries, ICICI Bank, Maruti Suzuki, Max Healthcare Institute, Siemens ja Titan Company

Keski- ja pienyhtiön valinnat

Greenpanel Industries, Navin Fluorine International, Navneet Education, RR Kabel, Safari Industries (Intia), Sunteck Realty ja Zee Entertainment Enterprises

Malliportfolion tuotto Nifty Returns ylittää suorituskyvyn

18. marraskuusta lähtien 84,53 % 76,43 % 8,10 %

Viimeisimmän raportin jälkeen – 10-10-23 -4,01% -3,56% -0,45%

23. huhtikuuta lähtien 8,5 % 7,24 % 1,24 %

Hindalco Industries (HINDL IN) | CMP: Rs 475 | TP: 557 Rs

Uskomme HNDL:n olevan hyvässä asemassa metallimarkkinoiden joukossa, koska a) Novelisin (noin 70 % miinus EBITDA:sta) odotetaan asteittain paranevan tonnikohtaisen käyttökatteen 525 dollariin tonnilta seuraavien vuosineljännesten aikana joustavien kehittyneiden talouksien ja asteittaisen nousun johdosta. Kiinan kuluttajakysynnän paraneminen; b) Novelis on asettanut etusijalle investoinnit (2,5 miljardia dollaria) täysin integroidulle 600 kilotonnia vuodessa toimivalle Greenfield-kapasiteetille Yhdysvalloissa palvellakseen kotimaisia ​​litteät valssatut tuotteet (FRP). mikä johtaisi volyymien kasvuun 26E:ltä; c) lämpöhiilen hintojen viimeaikainen lasku ja kivihiilikaivosten avaaminen hyödyttävät Intian liiketoimintaa 26. tilikauden jälkeen; ja d) lisääntyvä keskittyminen korkean katteen jalostusarvon jatkojalostustuotteisiin (esim. meneillään oleva FRP-laajennus) vauhdittaisi kotimaan volyymien kasvua 26. tilikaudelta. Osakkeen EV on 5,1x/4,6x FY25E/FY26E EBITDA. Suosittele ”Osta” TP:llä 557 Rs ja määritä 6,5x EV/EBITDA -kerroin Novelis FRP:lle ja 5x Intian liiketoiminnalle.

ICICI Pankki tuottaa edelleen vahvaa tulosta kaikkien parametrien lyönnin ansiosta. Ydin PPoP-suorituskyky on ollut vertailukelpoista, sillä se on todistanut terveen 22,5 %:n CAGR:n 19-23 tilikaudella, mikä johtui marginaalin kasvusta ilman luottostandardien laimentamista. Tase on vahvempi kuin koskaan, koska (1) BB & alle poolin osuus on laskenut (1,5 %:sta 0,7 %:iin vuotta aiemmasta) (2) 1,2 %:n puskurivaraus on luokkansa paras ja (3) CAR/CET- 1 on vahva 17,6 %/16,8 %. Todennäköinen ytimen RoA/RoE FY25/26E:lle on 2,0 %/17,0 % (vs. HDFCB:n 1,7 %/15,3 %). ICICIB:n arvo on tällä hetkellä 2,2x/1,9x FY25/26E core ABV:ssä. SOTP-pohjainen TP-maksumme on 1 280 rupiaa. Toista ”OSTA”.

MSIL:llä on hyvät edellytykset saavuttaa noin 13 % liikevaihdon CAGR verrattuna FY23-FY26E:iin, mikä johtuu vakaasta teollisuuden kysynnästä, hyvästä tilauskannasta, uusista lanseerauksista, korkeammista keskimääräisistä tarjouksista ja parantuvasta toimitusketjusta, joka tarjoaa hyvän näkyvyyden kysynnästä lähes keskipitkällä aikavälillä. MSIL:n viimeaikaiset mallien lanseeraukset ovat vaikuttaneet positiivisesti keskimääräisiin myyntihintoihin (ASP), voittomarginaaliin ja huippuluokan mallien osuuteen. MSIL aikoo jatkaa kalliimpien mallien tuomista SUV-avaruuteen ja laajentaa älykästä hybriditekniikkaa muihin malleihin. MSIL:llä on vahva asema CNG-segmentissä (MS noin 70 % 23. tilikaudella), jolla on mahdollisuus nopeaan kasvuun Intian keskittyessä puhtaaseen energiaan. MSIL:n odotetaan tuovan ensimmäisen sähköautonsa markkinoille 25:llä tilikaudella. MSIL:n pitäisi myös hyötyä parantuneista marginaaleista (noin 350 bps verrattuna FY23-26E), mikä johti siirtymiseen kalliimpiin SUV-autoihin, vakaat tuotantokustannukset, hinnankorotukset ja korkeampi kapasiteetin käyttöaste. Arvioimme noin 25 % EPS CAGR:n yli FY23-26E. Osakkeen kauppa on tällä hetkellä 21,7x FY25E. Meillä on osakkeelle BUY-luokitus.

Yhtiön kasvu on ollut ilmiömäistä viimeisen kahden vuoden aikana, ja odotamme tämän vauhdin jatkuvan, kun otetaan huomioon 1) vahvat laajentumissuunnitelmat (+1100 lisäpaikkaa 25e vuoden loppuun mennessä), 2) palkanmaksujakauman parantaminen (15 % instituutioiden tuloista 25 vuoden aikana vs. 18,4 % nyt ) ja 3) skaalata laboratorioissa. Toiminnan tehokkuus on myös ollut kiitettävää erityisesti kilpailluilla markkinoilla, kuten NCR. Odotamme 15 % EBIDTA CAGR:n olevan 23-25E tilikaudella. Määritämme 27x EV/EBIDTA:n FY25E:n perusteella. Suosittele ”OSTA”

Siemens on teknologiavetoinen yritys, joka keskittyy teollisuuteen, infrastruktuuriin, digitaaliseen transformaatioon, liikenteeseen sekä sähkön siirtoon ja tuotantoon. Hiilenpoisto- ja energiatehokkuusratkaisujen, kuten hukkalämmön talteenoton, biomassan, voimalaitosten modernisoinnin ja parantamisen, höyryturbiinin terveellinen kysyntä nopeasti kasvavilta aloilta, kuten datakeskukset, rautatiet, kemikaalit ja lääkkeet, e.

liikkuvuus, älykäs infra, intralogistiikka, rakennusautomaatio jne. lupaavat hyvää Siemensille keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Siemens on keskittynyt tuotteiden lokalisointiin, liiketoimintamixin parantamiseen ja kustannusten optimointiin, mikä parantaa kateprofiilia jatkossa. Suhtaudumme myönteisesti SIEMiin pitkällä aikavälillä, kun otetaan huomioon 1) sen vahva ja monipuolinen läsnäolo eri toimialoilla keskittymällä sähköistys-, digitalisointi- ja automaatiotuotteisiin, 2) tuotteiden lokalisointi, 3) vahva tase, 4) terve julkinen ja yksityinen käyttöomaisuus ja 5) keskittyä kustannustehokkuuteen. ”Kerää” TP:llä Rs4 241 arvolla PE 60x SY25E.

Suhtaudumme edelleen myönteisesti TTAN:iin, koska se pyrkii kuluttajien siirtymään organisoituihin toimijoihin korujen, silmänhoidon, kellojen ja uusien segmenttien alalla. Titan jatkaa konsolidoitumistaan ​​korusegmentissä ja luo uusia kasvukeinoja silmälasien (Titan Eye+), korujen (Caratlane ja Mia), mekkomateriaalien (Taneira) ja puettavien tuotteiden (Titan ja Fastrack) markkinoille. Odotamme vahvaa kasvua vuoden 2024 toisella puoliskolla pehmeän kullan hinnan ja tulevan avioliittokauden johdosta. Odotamme premium-arvostuksen jatkuvan vahvojen kasvunäkymien ja nousevan elämäntavan vuoksi. Arvioimme 17 % EPS CAGR:stä FY23-26E:n aikana. Säilytä ACCUMULATE

Meillä on BUY on Greenpanel (GREENP) tavoitehinnalla Rs464, joka perustuu 21x Sep’25 EPS:ään. Yhtiöllä on hyvät edellytykset kasvuun ja arvon luomiseen, koska sen 1) johtava asema kotimaan MDF-segmentissä, 2) vahvat kasvunäkymät kotimaisessa MDF-kysynnässä, 3) suunniteltu 35 % kapasiteetin lisäys tilikauteen 23-26 ja 4) laaja jakeluverkosto. . Vaikka RM-hinnat ovat korkeammat, marginaalit vaikuttavat tilikaudella 24, mutta odotamme parempaa kasvua ja katteita tilikaudelta 25 eteenpäin. Arvioimme FY23-26E Revenue/EBITDA/PAT CAGR:ksi 8,8 %/6,4 %/7,2 % ja MDF:n tilavuuden CAGR:ksi 11,7 %. GREENP:n MDF-volyymin kasvuohjeistus +3-4 % MDF:n EBITDA-marginaalilla 22-23 % tilikaudelta 24, vaikka MDF-volyymi laski 4,7 % vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla (ottaen huomioon volyymin parantuminen 24-24-v.). MDF dom. realisaatioiden odotetaan olevan vakaita lähitulevaisuudessa. Vanerin odotetaan tuovan tasaisen volyymikasvun 24 tilikaudella huolimatta volyymien voimakkaasta laskusta. (-29,2 %) H1FY24. Uskomme, että GREENP:n suorituskyvyn pitäisi parantaa entisestään keskittymällä laajennetun kapasiteetin käyttöasteen lisäämiseen, omaisuuden kierroksiin ja parempaan FCF-tuotantoon.

Navin Fluorine saa päätökseen 5,4 miljardin rupiaa agrochemia koskevan väliprojektin joulukuuhun 23 mennessä ja julkaisee viidennen molekyylin MPP-projektistaan ​​ensi vuonna. Tämän ohella HFO:n kysynnän odotetaan normalisoituvan ensi vuonna, ja pullonkaulojen purkamisen 25 % CY24:n loppuun mennessä odotetaan kasvattavan tulosta sen jälkeen. Odotamme EPS:n nousevan 75,7 Rs 23:sta 133,6 Rs:aan vuonna 26. Arvostamme sen arvoon 30x FY26 EPS, joten suosittelemme osakkeen Osta-luokitusta, jonka tavoitehinta on 4 007 Rs.

Uskomme, että NCF-toteutus tulee todennäköisesti esiin Navneetin keskeisenä uudelleenarviointivivuna, koska se tekisi käytettyjen kirjojen markkinoista tarpeettomaksi ja johtaisi merkittävään volyymierotukseen. Odotettavissa on myös huomattava tuottoetu, koska korkeamman tason uudelleenhinnoittelu helpottuu opetussuunnitelmauudistuksen jälkeen. Indiannica-liiketoiminnan käänne (odotetaan olevan kannattavaa 24e FY:llä), GM:n toipuminen paperin hintojen heikkenemisen, Ed-Techin tappioiden pienenemisen ja NEP:n uhkaavan hyödyn odotetaan johtavan myynnin/PAT CAGR:iin 12 %/35 % yli. FY23-FY25E. Navneet käy kauppaa houkuttelevilla arvoilla 13,2x/11,6x FY25E/FY26E EPS:llämme ja suosittelemme OSTA SOTP-pohjaisella TP:llä 205 Rs.

Meillä on vahva vakaumus BUY on RR Kabel (RRKABL), jonka TP on 1768 rupiaa, arvoltaan 35x 26 FY-tulot. RR Kabel on yksi Intian nopeimmin kasvavista kuluttajasähköalan yrityksistä, jonka liikevaihto CAGR on 43,4 % tilikaudella 21-23. Helmikuussa-95 perustettu yhtiöllä on laaja valikoima tuotteita, kuten johdot ja kaapelit, kytkimet, tuulettimet, valaistus, kytkinlaitteet ja laitteet. RR Kabel on viidenneksi suurin toimija Intian johdin- ja kaapelimarkkinoilla ~5 %:n markkinaosuudella 23. tilikaudella. Sillä on suurin tuotto B2C-myyntikanavasta W&C-liiketoiminnassa, ~74 % liikevaihdosta. Uskomme, että RR Kabel on peli useilla W&C-segmentin mahdollisuuksilla, kun otetaan huomioon 1) vahva brändi monipuolisella tuotevalikoimalla 2) hyvin jäsennellyt kapasiteetin laajentamissuunnitelmat, 3) jälleenmyyjien/jakeluverkoston lisääminen ja 4) jakeluvetoinen vientiliiketoiminta. Vaikka yritys on kasvattanut FMEG-salkkuaan epäorgaanisesti, se odottaa kuitenkin minimoitavansa tulevina vuosina tappioita siirtymällä premium-markkinoille. Myös FMEG:ssä se on parantanut brändiään

läsnäolo-, paikannus- ja valmistusominaisuudet häviöiden vähentämiseksi. Arvioimme liikevaihdon/EBITDA:n/PAT CAGR:ksi 20,7 %/38,8 %/44,3 % tilikaudelta 23-26, mikä johtuu 1) liiketoimintarakenteen parantamisesta 2) toiminnan vipuvaikutuksesta ja kustannusten optimoinnista 3) investoinneista brändin rakentamiseen ja 4) jakelun kattavuuden lisäämiseen.

Muutaman viime vuoden aikana Safari on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan, joka oli 23 % vuonna 23. Uskomme, että matka markkinaosuuden kasvattamiseen todennäköisesti jatkuu, koska se on hahmotellut 2,15 miljardin rupiaa investointisuunnitelman, joka kaksinkertaistaa sen HL-kapasiteetin ~6,5 lakista kuukaudessa ~ 13 lakin kappaleeseen kuukaudessa. Lisäksi oman valmistuksen osuuden kasvu nostaa rakenteellisesti kateprofiilia, koska se vähentäisi riippuvuutta ulkoistamiseen ja siten 1) eliminoisi valuuttavaihteluita 2) vähentäisi rahtia ja 3) johtaisi kaupankäyntivoiton lisäksi tuotantovoiton kertymiseen yrityksen sisällä. Suhtaudumme Safariin myönteisesti, sillä jatkuva markkinaosuuden kasvu ja kotimaisen valmistuksen osuuden kasvu johtaa todennäköisesti myyntiin/PAT CAGR:iin 24 %/31 % FY23-FY26E verrattuna. Suosittele OSTA TP:llä 4 752 Rs.

SRIN:n todistettu kyky markkinoida erittäin luksusprojekteja, aggressiivisia ja monipuolisia maanhankintamahdollisuuksia eri mikromarkkinoilla Mumbain metropolialueella (MMR) on mielenkiintoinen peli Mumbain arvokkailla kiinteistömarkkinoilla. 1) Odotamme yrityksen ennakkomyynnin kasvavan 2x seuraavan kolmen vuoden aikana käynnissä olevien projektien ja vahvan uusien lanseerausten ansiosta. 2) Ottaen huomioon todennäköisen vahvan kassavirran (8-10 miljardia rupiaa 23-26E tilikauden aikana), näemme SRIN:n lisäävän uusia projekteja, jotka ovat keskeinen katalysaattori osakkeiden kehitykselle. 3) Asset light -mallin käyttöönotto on mahdollistanut yrityksen mittakaavan hankkimisen ilman tasettaan rasittavaa ja tämä jatkunee todennäköisesti myös uusissa projektilisäyksissä. 4) Odotamme tulojen/EBIDTA CAGR:n olevan ~83 %/123 % tilikaudella 23-26E. Suosittele ”Osta” -luokitusta Rs:n TP:llä. 565/osake.

Uskomme, että äskettäinen NCLT-tilaus on poistanut ZEEL:SPNI-fuusion epävarmuusriskin, joka oli epäselvässä noin 2 vuotta. Ehdotettu sulautuminen hyödyttää kaikkia osapuolia, ja se todennäköisesti 1) johtaa aineellisiin synergiaetuihin (noin 6–8 % pääosin tulopuolella) 2) vauhdittaa kasvua, koska sulautuneella yrityksellä on noin 1,7 miljardin dollarin käteisvaroja digitaalisen rahoittamiseen. kunnianhimoa ja 3) vähentää hallitushuoneen päätösriskejä koskevia huolenaiheita (aiemmin promoottorilla on vain yksi hallituksen paikka). Uskomme, että tämä kehitys on myönteinen ja ansaitsee uudelleenarvioinnin, koska se ei ainoastaan ​​johda aineellisiin synergioihin, vaan myös lopettaa hallintoon liittyvät huolet. Lisäksi äskettäinen SAT-määräys, joka kumosi SEBI:n kiellon Punit Goenkalle olla johtoasemassa pörssiyhtiössä, todennäköisesti nopeuttaa sulautumisprosessia entisestään ja poistaa viivästymisen pelot. Odotamme myynnin CAGR:n olevan 9 % FY23-FY26E:stä ja EBITDA-marginaalista 12,4 %/18,1 %/19,6 % FY24E/FY25E/FY26E:ssä ja suosittelemme OSTOA TP-arvolla 314 Rs.

Samankaltaiset artikkelit