Paljon ”sipulinkuoritusta” maailmanlaajuisen ykköseksi: SEBI:n päällikkö Buch T+0-ratkaisuista

Sebi, stock market trading, share market

Puhuessaan Indian Institute of Management Ahmedabadin (IIMA) vuotuisessa kokouksessa lauantaina SEBI:n puheenjohtaja Madhabi Puri Buch vertasi maailmanlaajuisen T+0-ratkaisun saavuttamista ”sipulin kuorimiseen”, joka sisältää laajan ongelmanratkaisun ja henkilökohtaisia ​​epämukavuutta. Puhuessaan opiskelijoille 59. vuosikokouksen päävieraana Buch kuvaili prosessia muistuttavana sipulikerrosten kuorimista, ”saa kaikki itkemään prosessissa”, mutta lopulta ratkaisee kaikki ongelmat.

Hän ilmaisi optimisminsa nykyisen sukupolven suhteen, joka todistaa uuden Intian ”keskipäivän”. Sillä välin pörssit BSE ja NSE esittelivät T+0-selvityksen beta-version, joka sallii valinnaisesti saman päivän kaupankäynnin tietyille osakkeille. Tällä hetkellä kauppiaat voivat käyttää T+0-selvitysvaihtoehtoa 25 arvopaperilla, mikä merkitsee merkittävää kehitystä rahoitusmaailmassa.

”Kun Intiasta tuli maailman ensimmäinen suuri markkina-alue, joka siirtyi T+1-ratkaisuun, ja vain kaksi päivää sitten, kun aloitimme valinnaisen T+0-ratkaisun, prosessi tuntui melko samalta – tapahtui paljon sipulin kuorimista. tehdä maailman ensimmäinen”, Buch sanoi.

Erityisesti Buch on ensimmäinen nainen, joka johtaa pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaista-Securities and Exchange Board of India (SEBI).

Buch sanoi noudattavansa sitkeästi mantraa tehdä mikä on oikein, olipa kuinka kovaa tahansa, ja jättämättä kiveä kääntämättä, olipa kuinka kova tahansa.

”Uskon, että tietoisella ja alitajuisella tasolla mantrani on ollut hyvin yksinkertainen. Tee oikein, vaikka kuinka vaikeaa tahansa. Älä jätä kiveä kääntämättä, vaikka kuinka kovaa. Hienoa tässä mantrassa on, että kahdeksan kertaa kymmenestä onnistut. Ja niitä kahta kertaa, kun et tee, et ole katunut yhtään”, hän lisäsi.

Buch sanoi edelleen, että valmistuneet löytävät oman mantransa eteenpäin menemistä varten, mikä on ”oletusasetus”, jossa heidän on vaivatonta toimia.

”Ja kunnes löydät sen mantran, on kuin sinulla olisi värinä täynnä nuolia, joista osa on teräviä, osa ei niin teräviä. Ja kun tähtäät valitsemiisi tavoitteisiin, saatat huomata, että terävät nuolesi olivat täysin hyviä, upeita tai että sinun on teroitettava joitain nuoliasi”, SEBI:n päällikkö sanoi.

Hän pyysi myös oppilaita olemaan ajattelematta liikaa, tuntuuko se heidän matkastaan ​​vaivattomalta ja nautinnolliselta. ”Mene vain virran mukana”, hän lisäsi.

Buch kuitenkin ehdotti oppilaita tutkimaan mantransa luonnetta, jos he kohtaavat dilemman sen suhteen, mihin suuntaan he ovat ottaneet ja sopiiko heidän mantransa heidän tavoittelemiinsa tavoitteisiin.

”Tämän päivän moniulotteisessa ja monimuotoisessa maailmassa on ääretön joukko yhdistelmiä, joiden mantra voi auttaa sinua saavuttamaan minkä tavoitteen. Sinun täytyy vain varmistaa, että löydät sopivan hetken”, hän sanoi.

Buch sanoi, että hänen sukupolvensa oli erittäin onnekas saadessaan osallistua uuden Intian kynnyksellä.

”Sinun sukupolvenne on mielestäni vielä onnellisempi. Olet matkalla näkemään uuden Intian keskipäivän”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit