Osakkeet katsottavaksi 23. elokuuta: Jio Financial Services, VI, Mphasis, Adani Energy, Piramal Enterprises, RITES

share market

GIFT Nifty oli 0,24 % korkeammalla keskiviikon alun kaupankäyntisession aikana 19 361,5:ssä, mikä viittaa positiiviseen avaukseen kotimaisilla indekseillä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex. Kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex luopuivat nousustaan ​​tiistaina ja päätyivät tasaiseen nousuun ja jatkoivat vaihteluväliin sidottua trendiä. Nifty päätyi hieman alle 19 400:n, mutta ei kyennyt ylittämään vahvaa vastustasoa, laskeutuen 19 396,45:een marginaalisella 0,01 prosentin nousulla.

”Myönteisten kansainvälisten markkinoiden tuesta huolimatta Intian osakkeet kamppailivat ylläpitääkseen nousuvauhtiaan jatkuvien maailmanlaajuisten epävarmuustekijöiden vuoksi. Länsimaiseen talouteen läheisesti sidoksissa olevat sektorit, kuten IT ja lääketeollisuus, kohtasivat haasteita, kun taas kotimaiset alat sekä keskisuuret ja pienet yhtiöt osoittivat kestävyyttä ja saivat vetovoimaa”, sanoo Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Osakkeet katsottavaksi 23.8.2023

Jio Financial Services

Jio Financial Servicesin osakkeen kurssi laski 5 % tiistaina ja osui alimmalle kierrokselle toista peräkkäistä istuntoa johtuen huolista passiivisista ulosvirtauksista. Lisäksi BSE ilmoitti, että JFS:n poisto indekseistä siirretään 29. elokuuta.

Brightcom Group

Sebi hyväksyi väliaikaisen määräyksen, joka esti Brightcom Groupin (BGL) puheenjohtajaa ja toimitusjohtajaa Suresh Kumar Reddyä ja talousjohtaja Narayan Rajua toimimasta keskeisissä johtotehtävissä missään yrityksessä.

Vodafonen idea

PTI:n mukaan Vodafone Idea maksaa noin 2 400 miljardia rupiaa hallitukselle syyskuuhun mennessä. Yhtiö selvitti äskettäin maksamatta olevat lisenssimaksut ja taajuuksien käyttömaksut noin 450 miljoonan rupiaa maaliskuun 2022-2023 vuosineljännekseltä.

Mphasis

LIC:n omistus Mphasisissa nousi 94,1 miljoonasta osakkeesta 95,3 miljoonaan osakkeeseen. Sen koko osakeomistus nousi 4,991 prosentista 5,054 prosenttiin maksetusta pääomasta.

Adani energiaa

Gautam Adanin energiayhtiö on määrännyt BSE:ltä ja NSE:ltä 2,24 lakh sakon, koska Adani Energy ei noudattanut tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, ”mukaan lukien naisjohtajan nimittämättä jättäminen”.

Piramal Enterprises

Piramal Enterprisesin hallitus hyväksyi ei-vaihtovelkakirjalainojen julkisen liikkeeseenlaskun 3 000 rupiaan asti yhdessä tai useammassa erässä.

RIITIT

RITES nousi Railway Boardin alimmalle tarjoukselle. Arvioitu tilauksen arvo on 65,4 miljoonaa rupiaa, koska RITES suorittaa huoltotestaukset ja kiskojen tarkastukset IRS T-12 2009 -standardin mukaisesti Indian Railwaysille.

Samankaltaiset artikkelit