OPNX:n 30 miljoonan dollarin Hodlnaut-tarjous hylättiin ”epälikvidin” tokenin takia

Reportedly, FLEX is associated with the CoinFLEX exchange

Kierretyn kryptolainaajan Hodlnautin väliaikaiset johtajat ovat vastustaneet OPNX:n ostoehtoja, joka liittyy epäonnistuneen hedge-rahaston Three Arrows Capitalin perustajiin.

Bloomberg Newsin näkemän oikeudenkäyntihakemuksen mukaan järjestelmänvalvojat kutsuvat 30 miljoonan dollarin FLEX-digitaalisten tokenien tarjousta ”epälikvidiksi” ja ”spekulatiiviseksi arvoksi”. Myös enemmistö Hodlnaut Groupin velkojista, joiden osuus on 60 % kokonaisvelan määrästä, vastustaa OPNX-kauppaa. Muita huolenaiheita ovat muun muassa ”käteisen tai vastaavan likviditeetin omaisuuden lisääminen”, mikä tarkoittaa likvidejä rahakkeita, kuten Bitcoin tai Ether, ei aikarajaa velkojien velkojen takaisinmaksulle eikä maksutietoja, jotka ylittävät 30 % veloista, sanoivat tuomioistuimen nimittämät oikeusjohtajat. valvoa Hodlnautin rakenneuudistusta hakemuksessa.

Sekä väliaikaiset oikeusjohtajat että OPNX eivät heti vastanneet kommenttia pyytäneeseen sähköpostiin. Hongkongissa toimiva singaporelainen Hodlnaut oli yksi 1,5 biljoonan dollarin salausreitityksen uhreista viime vuonna. OPNX, joka on esitelty paikkana käydä kauppaa kryptovaatimuksilla, kuten konkurssiin tehtyihin digitaalisiin omaisuusasuihin liittyvillä vaateilla, tarjoutui ottamaan sen hallintaansa.

FLEX liittyy CoinFLEX-pörssiin, jonka perustajat Mark Lamb ja Sudhu Arumugam aloittivat OPNX:n tänä vuonna. Sen markkina-arvo on tällä hetkellä noin 54,4 miljoonaa dollaria ja kaupankäynnin volyymi vain 3 260 dollaria Lontoossa tiistaina klo 10.33, ja sen arvo oli tietojen kokoajan CoinGeckon mukaan 0,55 dollarissa, mikä on 95 % vähemmän kuin kuukausi sitten, jolloin tarjous tehtiin. toimitettu Singaporen tuomioistuimeen. 3AC:n perustajat Su Zhu ja Kyle Davies auttoivat saamaan OPNX:n liikkeelle ja jatkamaan sen mainostamista X, sosiaalisen median alustalla, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter. Mutta alkuperäisten ideoiden lisäksi Zhu on aiemmin sanonut, että hän ja Davies eivät ole mukana vaihdon päivittäisessä hallinnassa.

Viime viikolla Singaporen rahaviranomainen kielsi Zhun ja Daviesin yhdeksän vuoden ajan rikkomuksista heidän romahtaneessa hedge-rahastoyhtiössään, joka toimi kaupunkivaltion ulkopuolella. Elokuussa Zhu, Davies, Mark Lamb, OPNX:n toimitusjohtaja Leslie Lamb ja Arumugam saivat Dubain viranomaiset sakot OPNX:n toiminnasta ja edistämisestä ilman vaadittua paikallista lisenssiä.

Samankaltaiset artikkelit