OpenAI:n väliaikainen toimitusjohtaja Emmett Shear tutkii ”huonosti hoidetun” Sam Altmanin eroa – Teknologiauutiset

OpenAI Sam Altman

OpenAI:n äskettäin nimitetty johtaja Emmett Shear sanoi aikovansa uudistaa uraauurtavan tekoälystartupin johtoa ja käynnistää tutkinnan sen perustajajäsenen ja edellisen toimitusjohtajan syrjäyttämisestä osana hänen ensimmäistä 30 päivää.

Shear nimittää ”riippumattoman tutkijan” perehtymään Sam Altmanin syrjäyttämisen prosessiin ja viestintästrategiaan ja sanoi, että se ”käsiteltiin erittäin huonosti, mikä on vakavasti vahingoittanut luottamustamme” X:ssä, entisessä Twitterissä, aikaisin maanantaina. .

Johtaja, joka oli ollut Amazon.com Inc:n Twitchin toimitusjohtajana maaliskuuhun asti, sanoi myös puhuvansa työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien kanssa ja uudistavansa johtoryhmää viimeaikaisten erojen jälkeen.

Altmanille ilmoitettiin hänen eroamisestaan ​​päällikkönä perjantaina, ja hänet korvattiin OpenAI:n teknologiajohtaja Mira Muratilla – mutta Muratin tilalle tuli myös Shear väliaikaisena johtajana, kun hän yritti tuoda Altmanin takaisin yritykseen.

Shear voitti OpenAI:n johtajia, koska hän tunnisti tekoälyn aiheuttamat eksistentiaaliset uhat, asian tunteva henkilö sanoi. Tietojenkäsittelytieteilijä, joka vietti yli vuosikymmenen rakentamassa Twitchiä yhdeksi maailman menestyneimmistä videoalustoista, Shearin katsotaan pystyvän johtamaan suurta insinööriryhmää, henkilö lisäsi ja pyysi pysymään nimettömänä keskustelemaan yksityisistä asioista.

Samankaltaiset artikkelit