Omistatko sähköauton tai polkupyörän? Voit vakuuttaa akkusi tällä sopimuksella

EV battery insurance

Tämä Diwali, sähköajoneuvojen (EV) ja hybridisähköajoneuvojen (HEV) omistajat Intiassa voivat hyödyntää vakuutustuotetta, joka on suunniteltu erityisesti heidän akuilleen. Magma HDI General Insurance Limited (Magma HDI) on julkaissut Battery Secure Add On -vakuutustuotteen, joka on tarkoitettu erityisesti sähköajoneuvojen (EV) ja hybridisähköajoneuvojen (HEV) akuille.

”Olemme kehittäneet uuden tuotteen visiolla sitoutua kestäviin ja ympäristöystävällisiin liikkumisratkaisuihin. Uskomme, että tämä tuote auttaa lievittämään akkuvakuutukseen liittyviä huolenaiheita ja lisää luottamusta ja mielenrauhaa sekä nykyisten että tulevien EV/HEV-omistajien keskuudessa. Tämän räätälöidyn suojan ansiosta sähköajoneuvojen ja HEV-omistajat saavat tarvitsemansa erikoisturvan, mikä helpottaa sähköisen liikkuvuuden laajempaa käyttöönottoa”, sanoi Rajive Kumaraswami, Magma HDI General Insurancen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Sähköautot ja HEV-autot ovat sekä edullisia että ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Ne ovat saavuttaneet suosiota teknologisen kehityksensä ja korkean kestävyysosuutensa ansiosta. Markkinoilla vallitseva vakuutustarjonta oli kuitenkin ensisijaisesti räätälöity polttomoottoriajoneuvoille, mikä johti sähkö- ja HEV-omistajille kattavuusrajoituksiin. Näissä ajoneuvoissa käytetään erilaisia ​​komponentteja ja teknologioita, jotka edellyttävät erikoistuneita vakuutusratkaisuja.

Magma HDI:n autojen Battery Secure Add On -vakuutus kattaa erityisesti akkujen korjauksesta tai vaihdosta aiheutuneet kulut sekä kaikki niihin liittyvät kulut, jotka johtuvat:

  1. Odottamaton virtapiike akkua ladattaessa ja
  2. Välilliset vahingot, jotka johtuvat veden sisäänpääsystä/oikosulusta, jotka aiheuttavat akun, sähkömoottorin ja HEV-järjestelmän katoamisen tai vaurioitumisen

Akut ovat olennainen osa jokaista sähköautoa tai HEV:tä, ja alan analyytikot väittävät, että akku ja siihen liittyvät komponentit muodostavat noin 45 % sähköajoneuvon kustannuksista. Näin ollen akun huolto- ja vaihtokustannukset ovat olennainen osa kokonaisomistuskokemusta ja -kustannuksia.

Samankaltaiset artikkelit