NFO-hälytys: Aditya Birla Sun Life Mutual Fund käynnistää Nifty PSE ETF:n

NFO Alert: Aditya Birla Sun Life Mutual Fund launches Nifty PSE ETF

Aditya Birla Sun Life Mutual Fund on käynnistänyt Nifty PSE ETF -rahaston, joka tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua Intian julkisen sektorin yritysten (PSE) kasvumatkalle.

Aditya Birla Sun Life Nifty PSE ETF – Nifty PSE -indeksiä seuraavan avoimen pörssinoteeratun rahaston uusi rahastotarjous (NFO) pysyy merkittävissä 2.–16.5.2024.

”ETF tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa Intian julkisen sektorin yrityksiin (PSE), jotka ovat vastuussa Intian kasvun edistämisestä tulevaisuudessa”, Aditya Birla Sun Life AMC Ltd sanoi tiedotteessa.

Aditya Birla Sun Life AMC Ltd on Aditya Birla Sun Life Mutual Fund -rahaston sijoituspäällikkö, joka on Indian Trusts Act -lain, 1882 mukainen rekisteröity säätiö. Vuonna 1994 perustettu Aditya Birla Capital Ltd ja Sun Life (Intia) AMC Investments Inc. ovat järjestäjiä. ja Aditya Birla Sun Life AMC Ltd:n suurimmat osakkeenomistajat.

”Järjestelmä tarjoaa yhdistelmän etuja, joissa sijoittajat voivat altistua johtaville julkisen sektorin yrityksille, joilla on vahva markkina-asema ja jotka voivat hyötyä sekä korkeista osinkotuotoista että pitkän aikavälin kasvusta. Lisäksi valtion tuki johtaa usein pienempään volatiliteettiin verrattuna yksittäisiin osakkeisiin”, AMC sanoi ja lisäsi, että tämä ETF sovittaa sijoitukset kansallisiin prioriteetteihin, kuten Make in India ja Atmanirbhar Bharat, jolloin sijoittaja voi osallistua Intian taloudelliseen matkaan.

”Tämä sijoitusmahdollisuus palvelee laajaa kirjoa sijoittajia, koska se keskittyy sellaisiin sektoreihin kuin sähkö, öljy ja kaasu, pääomahyödykkeet, metallit, rahoituspalvelut jne. Pitkäaikaiset omistajat, jotka etsivät kasvua, tuloihin keskittyneet henkilöt ja ne, jotka haluavat hajauttaa salkun PSE-sektorin kautta, voivat löytää arvoa tästä ETF:stä”, yhtiö sanoi.

Aditya Birla Sun Life AMC Ltd:n toimitusjohtaja sijoittajat voivat osallistua heidän jatkuvaan kasvuunsa.”

Näillä yrityksillä on keskeinen rooli ajaessa kansakuntaa kohti 7 biljoonan dollarin taloutta ja kehittynyttä Intiaa vuoteen 2047 mennessä, hän sanoi. ”ETF tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan hyötyä heidän yhteisestä vahvuudestaan ​​ja vakaudestaan. Seuraamalla Nifty PSE -indeksiä ja minimoimalla seurantavirheet saavat sijoittajat alttiiksi näille elintärkeille yrityksille.

Samankaltaiset artikkelit