Näppärät kaupat valikoimaan sidottu toimintaa, voisi ralli vuoteen 19525; GCPL, InterGlobe Aviation, Voltas ostettavien osakkeiden joukossa

stock market

Vertailuindeksit osoittivat vaihteluväliin sidottua aktiivisuutta. Nifty päätyi 3 pistettä korkeammalle, kun Sensex päätyi 4 pistettä korkeammalle. Toimialoista valikoidut PSU-pankit ja lääkeosakkeet havaitsivat päivänsisäistä voittoa korkeammalla tasolla. Teknisesti tällä hetkellä markkinat todistavat suuntaamatonta toimintaa korkeammalla puolella, koska se ottaa jatkuvasti vastustusta lähellä 19 450:tä, kun taas alemmalla puolella on säännöllisesti tukea lähellä 19 375:tä. Nyt sonnien osalta uusi nousutrendi on mahdollinen vasta 19 450:n irtisanomisen jälkeen, jonka yläpuolella indeksi voi nousta 19 500-19 525:een. Kääntöpuolella 19 375:n irtisanominen voi kiihdyttää myyntipaineita. Sen alapuolella markkinat voivat pudota 19 325-19 300 dollariin.

Godrej Kuluttajatuotteet

Godrej Consumer Products on asteittain nousussa päiväkaavion korkeammalla matalalla sarjalla. Lisäksi se on muodostanut Cup and Handle -kaaviokuvion, jossa on kunnollinen äänenvoimakkuus. Tästä syystä vaihteluvälin katkeaminen edelleen ylöspäin tapahtuu hyvin todennäköisesti lähitulevaisuudessa.

Voltas

Voltas oli ollut laskevassa trendissä muutaman viime istunnon aikana. Tällä hetkellä sen laskuliikenteessä on kuitenkin tauko sen kysyntävyöhykkeen vuoksi. Lisäksi laskuri on saatavilla läheltä tärkeitä retracement-tasoja, mikä voisi toimia vahvana pohjana tulevalla horisontilla. Näin ollen nousutrendin odotetaan palautuvan nykyiseltä tasolta.

LTIMindtree

Muutaman viime istunnon aikana LTIMindtree on ollut aluesidottussa tilassa korkeamman matalan sarjamuodostuksen kanssa. Samaan aikaan viikkoasteikolla se on muodostanut nousevan kolmiokaaviokuvion. Rakenne osoittaa murtautumisen nykyisiltä tasoilta ja uuden ylösliikkeen alkamista laskurilla.

InterGlobe Aviation

InterGlobe Aviation on menestynyt heikommin viime viikkoina, ja se on nähnyt laskutrendin. Korkeammilla tasoilla tapahtuneen jyrkän korjauksen jälkeen osakkeella käydään tällä hetkellä kauppaa vaihteluväliin sidottussa tilassa, mikä viittaa kertymiseen näillä tasoilla. Siksi nousun nykyiseltä tasolta odotetaan jatkuvan tulevissa istunnoissa.

Samankaltaiset artikkelit