TVS Supply Chain Solutions IPO-listaus: Osakkeiden debyytti pörssissä on haalea, listalle 5 %.

tvs supply chain iop

TVS Supply Chain Solutionsin osakkeet noteerataan 4,72 %:lla yli listautumiskurssin NSE- ja BSE-pörsseillä tasaisen kotimaan markkinoiden keskellä. Osake debytoi BSE:llä 206,30 rupiaan verrattuna 197 rupiaan emissiohintaan. TVS Supply Chain Solutions -osakkeen harmaiden markkinoiden ylikurssi nousi keskiviikkona 1,5 %, mikä ylitti 3 Rs:n yli listautumishinnan ylärajan, mikä tarkoittaa, että listaushinta on 200 ruplaa osakkeelta.

TVS Supply Chain Solutions IPO-tilaustiedot

TVS Supply Chain Solutions Listautumisanti avautui merkittävälle 10. elokuuta ja osake merkittiin viimeisenä merkintäpäivänä 2,85 kertaa täysimääräisenä yksityissijoittajien ylivoimaisen osallistumisen myötä. Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kategoria merkittiin 1,37-kertaisesti, ei-instituutiosijoittajille tarkoitettu osuus sai 2,44-kertaisen merkinnän ja Retail Individual Investors (RIIs) -kiintiö ylimerkittiin 7,89-kertaisesti.

Julkinen tarjous sisältää uuden 600 miljoonan rupian arvoisen osakeannin ja OFS-komponentin, jossa promoottorit ja osakkeenomistajat luovuttavat osakkeita yhteensä 280 miljoonan rupian arvosta. Toimitusketjun hallinnan toimija on asettanut listautumisannin hintarajaksi 187-197 rupiaa osakkeelta.

”Yleimmällä 197 Rs:n hintaluokassa TVS SCS:n P/E on 209x (FY23), mikä näyttää aggressiiviselta hinnoittelulta verrattuna vastaaviin. Suotuisia tekijöitä ovat kuitenkin Intian logistiikkamarkkinoiden pirstoutuminen, järjestäytyneiden toimijoiden kasvupotentiaali, post-GST-logistiikka ja ulkoistustrendit. TVS SCS:n omaisuudenkevyt lähestymistapa, monipuoliset globaalit palvelut, pitkäaikaiset sopimukset ja integroidut ominaisuudet antavat sille hyvän kasvun. Annamme ongelmalle ”Tilaa”-luokituksen lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä”, sanoi Geojit Research.

Tietoja TVS Supply Chain Solutionsista

TVS Supply Chain Solutions (TVS SCS) on TVS Mobility Groupin tytäryhtiö, joka on Intian johtava integroitujen toimitusketjuratkaisujen toimittaja. TVS SCS:n liikevaihto ja kasvu Fiscal 2023:ssa on merkittävää, ja se toimii yli 25 maassa. Yritys palvelee 8 778 maailmanlaajuista ja 902 kotimaista asiakasta 23:lla tilikaudella. Yritys palvelee eri toimialoja, kuten autoteollisuutta, teollisuus, kuluttajatuotteet, teknologia, rautatieliikenne, yleishyödylliset palvelut ja terveydenhuolto.

Samankaltaiset artikkelit