Näppärästi sidottu toiminta todennäköisesti jatkuu; Wipro, DLF ostettavien osakkeiden joukossa

NSE Nifty

Viime tiistaina vertailuindeksit näkivät vaihteluväliä rajoittavaa aktiivisuutta, kun taas keskiviikkona ne nousivat maltillisesti. Teknisesti käänteisen muodostumisen jälkeen markkinoilla on havaittavissa vaihteluväliin sidottua toimintaa lähellä 20 päivän SMA:ta (Simple Moving Average). Kaavion rakenne osoittaa, että vaihteluväliin sidottu aktiivisuus todennäköisesti jatkuu lähitulevaisuudessa.

Sonnien osalta uusi nousutrendi oli mahdollinen vasta 19 635:n putoamisen jälkeen, jonka yläpuolella indeksi saattoi nousta 19 700-19 735:een. Kääntöpuolella alle 19 525 myyntipaine todennäköisesti kiihtyy. Saman alapuolella markkinat voisivat testata uudelleen tason 19 480-19 450.

Osakevalinnat

Alhaisilta tasoilta saadun vahvan rallin jälkeen Union Bank veti muutaman istunnon hengähdystaukoa ja laski asteittain alaspäin. On kuitenkin tapahtunut voimakas käänne ja nouseva Marubozu-kynttilänjalkakuvio, jolla on hyvä volyymi. Kokonaismuodostelma viittaa vahvaan nousuun jatkaakseen laskuria tulevalla horisontilla.

Wipro on tehnyt nousevan kolmion kaaviokuvion läpimurron viikoittain. Lisäksi päiväkaavioissa se on muodostanut korkeamman pohjamuodostelman, joten Wipron rakenne viittaa nousevaan kiinnostukseen ja vihjaa nousuliikkeeseen, joka jatkuu lyhyellä aikavälillä nousevan lisätrendin vuoksi.

Terävän nousuliikkeen jälkeen Tata Steel näki myynnin ja putosi alapuolelle. Se on kuitenkin löytänyt tukea ja vahvistuu lähellä tärkeää seuranta-aluetta. Siksi nousutrendi on hyvin todennäköistä, että se palautuu nykyiseltä tasolta lähitulevaisuudessa.

Saavutettuaan viimeaikaiset ennätykset 520, DLF putosi syöttöpaineen vuoksi. DLF kuitenkin otti tuen ja vetäytyi alemmalta tasolta. Kääntymisen jälkeen se on muodostanut kaksoispohjakaaviomuodostelman päivittäisessä mittakaavassa, mikä osoittaa uutta nousutrendiä DLF:ssä.

Samankaltaiset artikkelit