Naisten identiteetti ja mainosten vaikutus on otettu käyttöön

The other big discussion point was the longstanding debate on agency remuneration

Mainonnalla on valta vaikuttaa siihen, miten näemme toisemme, ja naisten edustus mainonnassa on ollut paljon keskustelun ja tarkastelun kohteena vuosien ajan.

Perjantaina Mumbaissa Goafest 2024 -tapahtumassa 'Intian Women Harnessing the Power of Identity' -istunnossa Shilpa Rao, toistolaulaja, elokuvantekijä Alankrita Shrivastava, näyttelijä Tamannaah Bhatia sekä sisällöntuottaja, näyttelijä ja ilmastoaktivisti Prajakta Koli maailma siitä, miten naisia ​​nähdään populaarikulttuurissa ja kuinka digitaalinen media muuttaa merkittävästi monien käsitystä identiteetistä ja itsekuvasta.

Bhatia, suosittu näyttelijä, joka on työskennellyt tamili-, telugu- ja hindielokuvateollisuudessa, huomautti, ettei hän rajoittunut tiettyyn mediaan tai kieleen.

”En antanut ajatusteni ja mielipiteideni häiritä työtäni tai sitä, kuka olen yksilönä. Haluan olla väline millä tahansa kielellä, ja löydän paljon voimaa siitä antautumisesta alalle”, hän sanoi.

Hän korosti monipuolisuuden ja avoimuuden merkitystä urallaan. Istunnon moderaattorina toimi Femina-lehden päätoimittaja Ambika Muttoo.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit