Boostia ilmailualalle: Scindia kehuu osavaltioita lentopolttoaineen veronalennuksista. Näin tämä politiikan muutos edistää lentoteollisuutta

Jyotiraditya Scindia, Jyotiraditya Scindia news, Jyotiraditya Scindia ATF, Jyotiraditya Scindia Air Turbine Fuel, Air Turbine Fuel news, ATF news, aviation, IndiGo, Air India

Siviili-ilmailuministeri Jyotiraditya Scindia korosti lauantaina hallituksen aloitteita ja huomautti, että 31 osavaltiota ja unionin aluetta ovat alentaneet lentopetrolin veroja. Tämä liike on lisännyt merkittävästi lentoliikennealaa, joka oli jo elpymässä nopeasti koronaviruspandemian aiheuttamien haasteiden jälkeen, hän lisäsi.

Hän korosti siviili-ilmailualan huomattavia taloudellisia etuja ja korosti edelleen, että parannetut yhteydet ovat vauhdittaneet merkittävää talouskasvua.

Scindia korosti, että Air Turbine Fuel (ATF) muodostaa noin 40 prosenttia lentoyhtiön toimintakuluista. Hän mainitsi, että ryhtyessään siviili-ilmailuministerin tehtävään hän teki yhteistyötä useiden osavaltioiden ja unionin alueiden kanssa lentopetrolin arvonlisäveron (alv) alentamiseksi. Hän totesi, että alun perin vain 12 osavaltiota ja yliopistoa määräsi lentopetrolista arvonlisäveron 1-4 prosentin välillä, kun taas muut veloittivat huomattavasti korkeampia 20-30 prosentin veroja.

Tänään Scindia korosti, että 31 osavaltiota ja unionin aluetta asettavat nyt ATF:lle 1-5 prosentin arvonlisäveroa, minkä hän kuvaili tarjoavan ”valtavaa piristystä” lentoyhtiöille. Hän lisäsi, että ala oli kokemassa V-muotoista elpymistä pandemian jälkeen.

Pandemian aikana siviili-ilmailuala kohtasi suuria haasteita, jotka johtivat lentopalvelujen keskeyttämiseen joksikin aikaa. Pandemian jälkeen ala on kuitenkin osoittanut joustavuutta, ja kotimaan lentoliikenne on osoittanut noususuhdannetta.

Scindia korosti, että lisääntyneet yhteydet ovat edistäneet talouskasvua. Esimerkiksi Srinagarissa ATF-veron alentaminen on johtanut huomattavaan ansioiden kasvuun, joka vaihtelee 25-30 prosentin välillä ministerin huomautusten mukaan.

Puhuessaan Rambhau Mhalgi Prabodhini -seuran järjestämässä tapahtumassa Scindia korosti ministeriön omaksumaa kokonaisvaltaista, koko hallitusta koskevaa lähestymistapaa.

(PTI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit