Motilal toistaa ”Osta” Grasim Industriesissa ennallaan tavoitehinnalla; Tässä miksi? – Markkinauutiset

Grasim Industries logo

Välitysyhtiö Motilal Oswal Financial Services pysyi nousussa Grasim Industriesin osakkeissa. Välitysyhtiö on toistanut osakkeelle ”Osta”-luokituksen ja pitänyt tavoitehinnan ennallaan 2 670 rupiassa. Se on myös pitänyt arviot osakekohtaisesta tuloksesta ennallaan 24–26 tilikaudelta.

Välitys kertoi arvostavansa osuuttaan tytäryhtiöistä 40 prosentin alennuksella, itsenäisen liiketoiminnan seitsemän kertaa liikevoittoonsa ja maaliliiketoiminnan kerran sijoituksiin.

Motilalin mukaan yhtiön maaliliiketoimintaa ei kuitenkaan ole kirjattu nykyiseen markkinahintaan.

”Emme muuta oletuksiamme maaliliiketoiminnasta toistaiseksi ja odotamme toiminnan skaalautuvuutta”, välitystoimisto sanoi tutkimusraportissa.

Helmikuun 22. päivänä yhtiö vihki käyttöön kolme maalitehdasta yhden Haryanan Panipatissa, toisen Tamil Nadun Cheyyarissa ja viimeisen Punjabin Ludhianassa. 25. FY:llä yhtiön kolme muuta otetaan käyttöön vaiheittain, jotka ovat Karnatakassa, Maharashtrassa ja Kharagpurissa.

Yhtiön osake nousi 2,3 % saavuttaen uuden elinkaaren ennätyksen, 2 244 rupiaa kansallisessa pörssissä helmikuun 22. päivänä.

Yrityksen liikevaihtotavoite on 10 000 miljoonaa ruplaa seuraavan kolmen vuoden aikana, ja sen uskotaan olevan tuolloin kannattava.

Yritys ilmoitti aloittavansa maaliliiketoiminnan kaksi vuotta sitten 5 000 miljoonan ruplan alkupääomalla, jonka se nosti myöhemmin 10 000 miljoonaan rupiaan.

Samankaltaiset artikkelit