Migsun Group kehittää 4 sekakäyttöistä kaupallista hanketta Yamuna Expresswaylle, aikoo investoida 500 kr.

Migsun Group to develop 4 mixed-use commercial projects on Yamuna Expressway, to invest Rs 500 cr

Kiinteistökehittäjä Migsun Group suunnittelee investoivansa 500 miljoonaa rupiaa neljään sekakäyttöiseen kaupalliseen hankkeeseen. Kumulatiivisesti yli 2 miljoonan neliömetrin hankkeet ovat saaneet RERA-hyväksynnän. Kolme neljästä hankkeesta sijaitsee Yamuna Expresswayn varrella ja yksi on Greater Noidassa.

Kaikki neljä hanketta rahoitetaan yhtiön omin lähtein sekä asiakasennakkomaksuilla, ja niiden on määrä valmistua vuonna 2028.

”Nämä ovat strategisesti sijoittuneimmat tontit. Kun tuleva Jewarin lentoasema on katalysoimassa uutta kehitysaikaa, alue on todistamassa uskomatonta nousua, mikä tekee siitä houkuttelevan tarjouksen korkean nettovarallisuuden kannalta. Hankkeet eivät ainoastaan ​​elvytä aluetta, vaan olemme myös sitoutuneet tuomaan parhaat kansainväliset kokemukset Noida Expresswayn alueelle”, Yash Miglani, MD, Migsun Group, sanoi.

Yhtiön mukaan hankkeet on nimetty helpon muistamisen varmistamiseksi. Suur-Noidan kauppatoria kutsutaan Migsunin keskustoriksi, kun taas Yamuna Expresswayn varrella sijaitsevat torit ovat nimeltään Migsun Nehru Place 1, Migsun Nehru Place 2 ja Migsun Nehru Place 3.

Saatuaan päätökseen yli 40 projektia Migsun Group on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana NCR:n kiinteistöalalla. Se on äskettäin käynnistänyt sekakäyttöisen projektin – Migsun Lucknow Centralin – Lucknowissa.

Migsun-konserni on edelleen sitoutunut muokkaamaan kiinteistöalan maisemaa ja ylittämään asiakkaiden odotukset runsaan valmiiden projektien ja vahvan tulevaisuuden kehityshankkeiden ansiosta, yhtiö väittää.

Samankaltaiset artikkelit