Microsoft 365 Copilot AI:llä yrityksille, jotka ovat nyt markkinoille, mutta siinä on saalis

Microsoft 365 with Copilot AI for businesses now rolling out, but there’s a catch

Microsoft on hiljaa esitellyt Microsoft 365 Copilot AI -avustajansa, joka on tiettyjen yritysasiakkaiden käytettävissä. Tämän edistyneen järjestelmän hinta on 30 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, mutta siinä on saalis – yritysasiakkaiden on sitouduttava vähintään 300 käyttäjään ja otettava suoraan yhteyttä Microsoftiin saadakseen pääsyn tähän vallankumoukselliseen tekoälyllä toimivaan avustajaan.

Tämän premium-palvelun tilaavat yritykset hyötyvät Microsoft 365 Copilotin ominaisuuksista, kuten asiakirjojen yhteenvedosta, sähköpostien luomisesta, suunnitelmien luomisesta muistiinpanoista ja Excel-analyysin tehostamisesta. Muutaman viime kuukauden aikana yli 600 yritysasiakasta on testannut tätä tekoälyavustajaa maksullisen ennakkokäyttöohjelman aikana.

Microsoftilla on korkeat odotukset Microsoft 365 Copilotin menestykselle, vaikka pääsyhinta on suhteellisen korkea. Forrester Research ennustaa, että vuoteen 2024 mennessä 6,9 miljoonaa tietotyöntekijää Yhdysvalloissa käyttää Microsoft 365 Copilotia.

Vaikka ovet ovat virallisesti avoinna Microsoft 365 Copilotille, se muistuttaa enemmän ennakkotilaustapahtumaa, koska kaikki eivät pääse siihen heti. Tämä hillitty julkaisu johtuu osittain siitä, että vain Microsoft 365 E3:n ja E5:n kaupalliset tilaajat voivat ostaa Microsoft 365 Copilotin tällä hetkellä, lukuun ottamatta joitakin, joilla on edelleen Office 365 -paketti, eikä Microsoft 365 Business Standard- ja Business Premium -tilaajia. Microsoft 365 Monthly Enterprise Channel -käyttäjien on odotettava joulukuuhun asti päästäkseen Copilot-ominaisuuksiin.

Lisäksi osa Microsoft 365 Copilot -kokemuksesta on edelleen esikatselussa. Copilot for Excel on vielä esikatseluvaiheessa, Copilot for OneNote on saatavilla vain Windowsissa, SharePoint Copilot -esikatselu alkaa marraskuussa ja OneDriven Copilot-esikatselu alkaa vasta joulukuussa.

Samankaltaiset artikkelit