Innov8 aikoo kaksinkertaistaa yhteistyökeskuksensa vuonna 2024

Innov8 plans to double its co-working centres in FY2024

Yhteistyöstartup Innov8 on ilmoittanut kaksinkertaistavansa jalanjälkensä kuluvalla tilikaudella 2023-2024. Yhtiö lisäsi 5 uutta keskusta Intian tärkeimpiin yrityskaupunkeihin vuoden 2023 alussa, ja se on valmis vihkimään 5 uutta keskusta kuluvalla vuosineljänneksellä.

Yhtiö on perustamassa 10 lisäkeskusta tilikauden viimeisellä vuosineljänneksellä, jolloin uusien keskusten lukumäärä vuonna 2007 on noussut 20:een. Vuoden alussa Innov8:lla oli 20 keskusta 9 liikekaupungissa, mukaan lukien Delhi, Gurgaon, Noida, Mumbai, Pune, Bangalore, Chennai, Hyderabad ja Ahmedabad. Jatkuvan laajennuksen myötä Innov8 lisää noin 8 000 istumapaikkaa ja 300 000 neliöjalkaa työskentelytiloja Delhi NCR:ssä, Mumbaissa, Punessa, Bengalurussa ja Chennaissa. Innov8 ja sen kumppanit suunnittelevat investoivansa 100 miljoonaa rupiaa + näiden keskusten avaamiseen Intiassa.

Vuoden 2023 alussa lisätyt 5 uutta keskusta ovat Innov8 Solitaire Corporate Park ja Innov8 Times Square Andherissä, Mumbaissa; Innov8 Suman Business Park Kalyani Nagarissa, Punessa; Innov8 Huda City Center Gurgaonissa; ja Innov8 Millenia OMR:ssä, Chennaissa.

Innov8 Aerocity ja CP New Delhissä, Innov8 Marol Mumbaissa sekä Innov8:n toimipisteet Bellandurissa ja KR Puram Bangaloressa ovat keskuksia, jotka on tarkoitus avata tämän vuosineljänneksen aikana.

Innov8:n käännös ”5 minuuttia metroasemalle” -strategiaan, jossa uudet yhteistyökeskukset avataan vain metroasemien ja tärkeimpien valtaväylien läheisyydessä Intian huippuyrityskaupungeissa, on auttanut tätä kasvua. Yritys on nähnyt yli 90 %:n käyttöasteen, suurta kysyntää ja terveitä vuokra-asuntoja yhteistyökeskuksissaan eri puolilla maata, jotka ovat viiden minuutin päässä metroasemilta. Koska toimistotyöstä tai ainakin hybridityöstä tulee toimeksianto myös startup-yrityksissä, jotka muodostavat merkittävän osan Innov8:n asiakaskuntaa, julkisen työmatkan helppous on suuri vetonaula. Työntekijät suosivat vahvasti metron läheisyyttä ja haluavat liittyä yrityksiin, jotka valitsevat toimistonsa sen mukaan.

Viimeaikaisten raporttien mukaan start-up-yritysten osuus on lähes kolmannes omaksumisesta, toiseksi vain teknologiasektorin jälkeen. Intian joustavan tilan toiminnallinen jalanjälki tilikaudella 2023 on 53 miljoonaa neliöjalkaa, mikä merkitsee noin 400 % kasvua vuodesta 2018. Toiminnallisen joustavan varaston odotetaan nousevan noin 106 miljoonaan neliöjalkaan, mikä taas kaksinkertaistuu seuraavana vuonna. viisi vuotta. Innov8 pyrkii hyödyntämään tätä markkinamahdollisuutta suunnitellulla laajentumisella.

Tohtori Ritesh Malik, Innov8:n perustaja, sanoi laajentumisesta: ”Vuodella 2023 Innov8:n kasvu keskuksissa oli 30 %. ”5 minuuttia metroasemalle” -strategiaan siirtymisen jälkeen olemme lähes kaksinkertaistaneet keskusten määrän maassa. Intian joustavan avaruusteollisuuden ja startup-ekosysteemin kasvu on osoitus perustavanlaatuisesta muutoksesta siinä, miten yritykset näkevät ja hyödyntävät toimistotiloja. Innov8’s on kääntynyt, jotta se voi hyödyntää tätä muutosta ja tarjota yrityksille dynaamisen ja joustavan työtilaratkaisun.

Pankhuri Sakhuja, Innov8:n liiketoimintajohtaja, sanoi: ”Innov8-yhteistyötoimistojen käyttöaste on keskimäärin 90 % alle 3 kuukaudessa, kun alan keskiarvo on 6 kuukautta. Innov8:n menestys asiakkaiden luottamuksen ja tuen saavuttamisessa on tasoittanut tietä uusien markkinamahdollisuuksien kartoitukselle ja kasvun jatkamiselle. Tämän laajennuksen myötä Innov8 on hyvässä asemassa hyödyntämään näitä mahdollisuuksia ja jatkamaan nousuaan.”

Innov8 tarjoaa ensiluokkaisia ​​työskentelytiloja, joissa on keskeytymätön yhteys, helppo pääsy ja läheisyys tärkeimmille liikennekeskuksille, kuten metroasemille, lentokentälle, rautatieasemalle ja muulle, sekä joustavat työjärjestelyt, kaikki tämä edulliseen hintaan. Innov8:lla on tällä hetkellä seitsemän keskustaa Delhi-NCR:ssä, joilla on erinomaiset yhteydet Delhin metroon ja Transit Metroon, mikä tekee asiakkaiden matkustamisesta Delhin, Noidan ja Gurgaonin halki saumatonta. Kaikki Innov8:n keskukset Mumbaissa sijaitsevat Andheri Eastin lähellä metroasemia, joten se on ensisijainen kohde startup-yrityksille, vakiintuneille yrityksille ja muille yrityksille.

Tohtori Ritesh Malikin vuonna 2015 perustama Innov8 on tällä hetkellä hajallaan yhdeksässä kaupungissa – Delhissä, Gurgaonissa, Mumbaissa, Punessa, Chennaissa, Bangaloressa, Ahmedabadissa, Hyderabadissa ja Indoressa. Yli 20 keskuksessa työskentelee yli 8000 työntekijää, jotka edustavat IndusInd Bankia. Jio Saavn , puhelin Pe & Tata Digital.

Samankaltaiset artikkelit