Mastercard lanseeraa CVC-vapaat maksut tokenoiduille luotto- ja pankkikorteille

mastercard,

Maksuverkosto Mastercard lanseerasi torstaina CVC-vahvistuskoodittomat verkkotapahtumat pankki- ja luottokorttinsa haltijoille, jotka ovat tokenisoineet korttinsa kauppiasalustoilla.

CVC on kolminumeroinen numero, joka on painettu pankki- ja luottokorttien takapuolelle. Intian keskuspankin (RBI) ohjeiden mukaan kauppiaat keräävät CVC:n vain kerran korttia tokenoidessaan.

Toisesta tapahtumasta eteenpäin kortinhaltijoiden on valittava tokenoitu korttinsa kassasivulta, vahvistettava kertaluonteinen salasana ja suoritettava tapahtuma ilman CVC:tä.

Nämä määräykset astuvat voimaan 1.10.2022. Useat verkkokauppayritykset, kuten Cashfree Payments ja Zomato, ovat jo ottaneet käyttöön CVC-vapaat maksut. Nämä CVC-koodittomat verkkotapahtumat voivat auttaa kauppiaita saamaan etuja, kuten korkeampia valtuutusprosentteja, vähennettyä kassan hylkäämistä ja parempaa asiakasmaksukokemusta.

Mastercardin ilmoitus tulee aikaan, jolloin luottokorttien käyttö Intiassa on ollut nousussa. Tätä on auttanut ottamalla käyttöön ominaisuudet, kuten RuPay-luottokortti yhtenäisessä maksurajapinnassa.

Luottokorttikulut laskivat kesäkuussa 2,4 % kuukaudesta 1,37 biljoonaan, mutta ne pysyivät yli 1 biljoonan rajan.
Mastercardin varatoimitusjohtaja Etelä-Aasia Anubhav Gupta sanoi lanseerauksen yhteydessä, että CVC-vapaat maksut tokenisoiduilla korteilla tekevät kotimaan korttimaksuista sujuvampia ja turvallisempia.

Samankaltaiset artikkelit