Manipal Academy of Higher Education, Bengaluru isännöi PG-erän orientaatioseremoniaa

Manipal Academy of Higher Education, Bengaluru hosts PG batch orientation ceremony

Manipal Academy of Higher Educationin Bengaluru-kampus toivotti äskettäin tervetulleeksi uusimman jatko-opiskelijaryhmän, joka harjoittaa erilaisia ​​ohjelmia, mukaan lukien LLM-, M.Com-, MA- ja M.Sc. Tämä perehdytysseremonia pidettiin 28. heinäkuuta – 26. elokuuta 2023, ja siihen osallistuivat aktiivisesti opiskelijat, tiedekunnan jäsenet ja henkilökunta, virallisen tiedotteen mukaan.

Kahden kuukauden aikana MAHE Bengalurun eri osastot, kuten Manipal School of Life Science (MLS), Kaupan laitos (DOC), Liberal Arts, Humanities ja Social Sciences (DLHS), Srishti Manipal Institute of Art, Design and Technology, Department of Public Policy (DPP) ja Manipal Institute of Regenerative Medicine (MIRM) järjestivät räätälöityjä perehdytysistuntoja omiin ohjelmiinsa, tiedotteessa mainittiin.

”Akateemisen ja teollisuuden dynaamisessa risteyksessä olemme keskeisessä pisteessä. MAHE on sitoutunut vaalimaan opiskelijoidensa kasvua ja antamaan heille yhdistelmän tietoa ja syvällistä näkemystä alan vaatimuksista. Opiskelijoillamme on paitsi parempia tietoja ja kykyjä, myös huomattava kilpailuetu kollegoihinsa nähden, jotka päättävät siirtyä työmarkkinoille heti perustutkinto-opintojensa jälkeen”, Madhu Veeraraghavan, Manipal Academy of Higher Educationin (MAHE) vararehtori. , Bengaluru Campus, sanoi.

Tämän perehdytysjakson aikana järjestettiin vuorovaikutustilaisuuksia osastojen päälliköiden (HOD), tiedekunnan jäsenten, opiskelijoiden ja vanhempien välillä. Koko näiden istuntojen aikana opiskelijoille esitettiin perusteellinen yleiskatsaus siitä, mitä odottaa heidän tulevan yliopistomatkansa aikana. Se kattaa sekä akateemisen että sosiaalisen ulottuvuuden, se lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit