Mamaearthin emoyhtiö Honasa Consumer IPO avautuu 31. lokakuuta – IPO-uutisia

mamaearth ipo, Honasa Consumer Ltd, IPO, share market news, Ghazal Alagh, Offer for Sale, JP Morgan India Pvt Ltd, Kotak Mahindra Capital Company,

Honasa Consumer Ltd, joka omistaa uuden aikakauden FMCG-brändejä, kuten Mamaearth ja The Derma Co, julkaisee listautumisannin 31. lokakuuta. Osakeanti päättyy 2. marraskuuta ja tarjouksen ankkurikirja avataan päivä 30. lokakuuta silakkaesitteen mukaan.

Listautumisanti sisältää 365 miljoonan rupiaa arvoisen uuden osakeannin ja 4,12 miljoonan osakkeen myyntitarjouksen (OFS), jonka järjestäjät, sijoittajat ja muut myyvät osakkeenomistajat tekevät.

OFS:n osakkeita tarjoavat muun muassa promoottorit ja perustajat – Varun Alagh ja Ghazal Alagh – sekä sijoittajat, kuten Fireside Ventures Fund, Sofina, Stellaris, Kunal Bahl, Rohit Kumar Bansal, Rishabh Harsh Mariwala ja Bollywood-näyttelijä Shilpa Shetty Kundra.

Tuoreesta numerosta saadut tuotot käytettäisiin mainoskuluihin, joilla parannetaan tunnettuutta ja brändin näkyvyyttä, perustetaan uusia eksklusiivisia brändimyymälöitä, investoidaan sen tytäryhtiöön BBluntiin uusien salonkien perustamiseen, yleisiin yritystarkoituksiin ja epäorgaanisiin hankintoihin.

Gurugram-pohjaisen kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian hoitoalan yrityksen perusti vuonna 2016 aviomies-vaimoduo Varun ja Ghazal Alagh. Se alkoi Mamaearthin lanseerauksella ja vuosien mittaan lisäsi portfolioonsa viisi muuta brändiä, mukaan lukien The Derma Co, Aqualogica, Ayuga, BBlunt ja Dr Sheth’s, ja rakensi ”House of Brands” -arkkitehtuurin.
Tammikuussa 2022 yritys liittyi yksisarvisklubiin.

Kotak Mahindra Capital Company, Citigroup Global Markets India, JM Financial ja JP Morgan India Pvt Ltd ovat ongelman johtavia johtajia. Yhtiön osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit