Mahindra Lifespaces esittelee kodin ostokokemuksen Metaverse – Digital Transformation Newsissa

Mahindra Lifespace Developers Limited is a real estate and infrastructure development arm

Virallisen tiedotteen mukaan Mahindra Lifespace Developers Limited (MLDL), Mahindra-konsernin kiinteistö- ja infrastruktuurikehitysosasto, esitteli Intian ensimmäisen asunnon ostokokemuksen Metaversessa Bastionin lanseerauksella Mahindra Citadelissa, joka on vaihe 2. projekti. Tämän odotetaan huipentuvan QR-koodiin Punen taivaalla, joka johti yleisön Metaverse-kokemukseen.

Projektin odotetaan käynnistyvän Pimpri-Chinchwadissa, jossa droonit näyttävät visuaalisesti ekotone-suunnittelua, kodin automaatioominaisuuksia ja paljastavat Metaverse-kokemuksen. Uskotaan, että käyttäjät voivat myös olla vuorovaikutuksessa kodin elementtien kanssa ja suunnitella sisustusta mielensä mukaan.

”Olemme julkaisseet Bastionin Mahindra Citadelissa Punessa, Mahindra Lifespaces -markkinoilla. Tämän mukaansatempaavan ja vuorovaikutteisen Metaverse-kokemuksen tavoitteena on asettaa uusi alan standardi ja tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen tilaisuus kuvitella tulevaisuuden kotinsa. Kun etenemme eteenpäin, aiomme rikkoa innovaatioiden rajoja ja varmistaa parhaan asiakaskokemuksen”, Amit Kumar Sinha, MD ja toimitusjohtaja, Mahindra Lifespace Developers Ltd.

Samankaltaiset artikkelit