Maailman maapallon päivä: Näin ITC etenee kohti muovineutraaliutta – Teollisuusuutisia

World Earth Day, plastic alternative, plastic neutrality, sustainability, energy transition, packaged goods, packaging material, ITC Hotels

Kestävyys ei ole nykyään vain muotisana, joka rajoittuu sosiaalisen median keskusteluihin, vaan siitä on tullut olennainen osa ihmisen olemassaoloa, ja ihmiset ovat yhä enemmän tietoisempia toimiensa seurauksista maapallolla. Ja tämän myötä myös India Inc on alkanut omaksua kestäviä käytäntöjä ja siirtyy vihreään kestävän kehityksen tavoitteistaan, koska tämän vuoden World Earth Day -teema keskittyy ”Planet v/s Plastic”.

Monien suurten intialaisten liike-elämän organisaatioiden joukossa ITC on ottanut käyttöön kestäviä muovikorvikkeita pakkauksissa. ITC on esitellyt erilaisia ​​innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä kasvipohjaisia ​​pakkausratkaisuja ja on käyttänyt niitä monenlaisissa tuotteissa aina kätevistä takeaway-aterioista saippua- ja suihkugeelipulloihin ja jokapäiväisiin perustarvikkeisiin, kuten suolaan ja kekseihin.

Intian ruokien toimitus- ja takeaway-kulttuuri on kasvanut nopeasti ja vaikka se on tullut käteväksi ratkaisuksi kulinaaristen tarpeiden tyydyttämiseen, se synnyttää samalla myös muovipakkausjätteen yleistymistä. Kertakäyttöisten muovien minimoimisen ja kierrätettävien pakkausratkaisujen valmistaminen elintarvikkeille vaatii teknologista kekseliäisyyttä. Ymmärtääkseen kiireellisen tarpeen ratkaista tämä ongelma, ITC on kehittänyt joukon kestäviä ja kierrätettäviä pakkausvaihtoehtoja.

ITC Paperboards and Packaging Divisionin kierrätettäviä, biohajoavia ja polyeteenipinnoitettuja sulkukartonkeja on saatavilla elintarvike- ja juomateollisuudessa. ”Näiden joukossa yhtiön Filo-sarja on hyvä esimerkki kasvaville ruokapalvelu- ja toimitusmarkkinoille räätälöidystä ratkaisusta. FiloPack, elintarviketeollisuudelle räätälöity pakkaustuote ja FiloServe, joka voidaan sovittaa tarjoiluastioihin, kuten lautasiin, tarjottimiin ja ruokavuoreihin, ovat molemmat muovin korvikeratkaisuja ja ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä olemassa olevissa vakiokierrätysjärjestelmissä”, ITC sanoi. lausunto.

ITC kertoi, että sen tuotteissa käytetään kestäviä pakkausratkaisuja, jotka sisältävät 100-prosenttisesti ulomman paperipussin ja 100-prosenttisesti monomateriaalista PP-laminaattia, jotka vähentävät tehokkaasti muovin käyttöä, aina Sunfeast Farmlite -keksistä Aashirvaadin luomuattaan ja suolasta Sunfeast Yippeeen! ITC Master Chef Frozen Snacksille. Myös useat ITC:n henkilökohtaisen hygienian tuotemerkit, kuten Fiama, Savlon ja Engage, ottavat asteittain käyttöön kierrätettäviä vaihtoehtoja. Ratkaisuja ovat muun muassa jälkikierrätysmateriaalin käyttö ja siirtyminen 100-prosenttisesti paperipohjaisiin kierrätyspakkauksiin.

ITC:n Hotels on myös korvannut muoviset vesipullot ympäristöystävällisillä lasipulloilla, kun taas muoviset juomapillit, sekoittimet ja muut muovituotteet on myös korvattu paperi- ja puupohjaisilla vaihtoehdoilla.

”Jos Wellbeing Out of Waste (WOW), ITC:n lippulaiva kiinteän jätteen hallintahanke, synnyttää maaperän vaikutusta ja kansalaiset herkistyvät muovin käytön kasvavasta uhasta. Aloite tavoittaa yli 2,2 miljoonaa asukasta, 60 000 kotitaloutta ja tarjoaa toimeentulon lähes 17 000 jätteenkeräilijälle, ja se erottuu ainutlaatuisesta ja käytännönläheisestä lähestymistavastaan, yhtiö sanoi. WOW:n lisäksi ITC on myös tehnyt yhteistyötä Swachh Bharat Missionin kanssa 32 piirissä 10 osavaltiossa yhteisölähtöisen hajautetun kiinteän jätteen hallintaohjelman (SWM) toteuttamiseksi.

ITC ylitti Plastic Neutraality -sitoumuksensa toisena vuonna peräkkäin 23. tilikaudella keräämällä ja hallinnoimalla kestävästi yli 60 000 tonnia muovijätettä vuoden aikana. ITC:n tavoitteena on tehdä pakkauksistaan ​​100 prosenttia uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä tai biohajoavia seuraavan vuosikymmenen aikana.

Samankaltaiset artikkelit