Luksuskiinteistöt noususuhdanteessa

Luxury real estate in India on an upswing

Ylellinen kiinteistö Intiassa ei rajoitu vain harvoille valituille. Ala on nyt tulossa valtavirtaan, ja kysyntä kasvaa useimmissa maan suurimmissa kaupungeissa. Intiaanit ovat nyt valmiita maksamaan enemmän tilaviin koteihin, tasokkaaseen elämäntapaan ja kuratoituun asumiseen.

Yksi luonnollisista tekijöistä premium-asumisen kasvun takana on ollut Intian talouden nousu, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista. Intiassa HNI- ja Ultra HNI -määrät ovat kasvaneet tasaisesti vuosien ajan. Tällä hetkellä Intiassa on yli 750 000 HNI-henkilöä, joiden nettovarallisuus on INR 7,5 crorea tai enemmän. Samoin on noin 12 000 henkilöä, joiden nettovarallisuus on INR 210 crorea.

Rikkaus ja raha eivät kuitenkaan ole ainoa segmenttiä edistävä tekijä. Myös ostajan tarpeissa on tapahtunut yleinen muutos. Ihmiset kaipaavat nyt parempia ja suurempia koteja itselleen ja perheelleen. Kodin merkitys mielekkään vuorovaikutuksen kuraattorina ja hyvinvoinnin ylläpitäjänä on nousemassa esiin.

Aiemmin luksuskodit tarkoittivat pääasiassa piirrettyjä rakennuksia, maalaistaloja ja huviloita, mutta nykyään se on enemmän kuin sitä. Tällä hetkellä on paljon tyylikkäitä asuntoja, osakehuoneistoja, kattohuoneistoja ja korkealuokkaisia ​​rakennuskertoja, jotka kuuluvat helposti tähän kategoriaan.

Luksuskodit on varustettu runsailla huippuluokan mukavuuksilla, joilla on selkeä ajatus upeasta ulkoilmakokemuksesta. Näitä voivat olla infinity-altaat, kylmävesialtaat, miniteatterit, hyvin katetut puutarhat, jooga- ja reiki-studiot, pelialueet ja paljon muuta. Samoin se voi sisältää yksityisen concierge-palvelun, kattoterassin, ravintoloita ja kahviloita, golfkenttiä, ulkogrilliä, kirjastoja ja kylpylöitä.

Aikana, jolloin kaikki haluavat välttää turhia työmatkoja, on aina hyvä idea, että lähistöllä on runsaat palvelut, jotta voi nauttia paremmasta elämästä ystävien ja perheen kanssa. Tämä säästää aikaa ja parantaa yleistä elämäntapaa. Koska mukavuuksia on niin monia, jokainen voi nyt valita toiveidensa ja mieltymystensä mukaan ja antaa jokaiselle oman ainutlaatuisen tilan.

Luksuskodin kehittäjät ottavat nyt käyttöön älykkäämpiä ratkaisuja tarjotakseen asukkaille integroituja järjestelmiä. Anturit, ääniohjatut laitteet, kaiuttimet, äänijärjestelmät ja valaistusjärjestelmät on nyt integroitu yhdeksi yhtenäiseksi älykkääksi ratkaisuksi. Tämä antaa kodin asukkaille yhtenäisemmän ja kokonaisvaltaisemman kokemuksen. Integroitu järjestelmä auttaa kodin asukkaita hallitsemaan kaikkia laitteitaan muutamalla napsautuksella. Se antaa paremman hallinnan lämpötilan ja kosteuden hallinnasta lasten viihteen hallintaan ja tilojen yleiseen turvallisuuteen.

Älykkäät ratkaisut ovat erittäin tehokkaita myös energian säästämisessä ja optimoinnissa. Se voi automaattisesti optimoida sähkölaitteiden ja -laitteiden käytön ja säästää pitkällä aikavälillä 10-15 % tehossa.

Kun korkealuokkaisten asuntojen kysyntä kasvaa Intiassa, myös kodin sisustustrendit muuttuvat nopeasti. Kasvava pyrkimys kohti minimalistisempia ja hienostuneempia malleja, joissa keskitytään entistä enemmän kansainvälisiin vetoomuksiin. Luksuskiinteistökehittäjät kokeilevat nyt muun muassa ylellisiä lattiapäällysteitä, veistoksellisia puutarhoja, sisustustuotteita ja klassisia kattokruunuja. Samoin he kokeilevat uusia värejä, kuten viininpunaista, kuninkaallista sinistä ja limen vihreää, jotka lisäävät ylellisyyttä.

Kehittäjät löytävät oikean tasapainon sisustuksen, mukavuuden ja eleganssin välillä. He eivät pidä kiveä kääntämättä muuttaessaan moderneja koteja tyylikkäiksi tiloiksi, jotka todella heijastavat nousevan vauraan Intian identiteettiä.

Premium-asuminen ei koske enää Intian eliittiklubia. Kun maa loistaa globaalilla kartalla, segmentti on myös nousussa.

Samankaltaiset artikkelit