Luksusasunto valmiina lisäkasvuun Delhi-NCR:ssä: Nayan Raheja

Luxury housing poised for further growth in Delhi-NCR: Nayan Raheja

Luksusasuntojen myynnin viimeaikainen nousu johtuu useista tekijöistä, mukaan lukien pandemiasta. Lukitukset ja kodin työskentelykonseptin nousu korostivat laajojen, parempien kotien ja omavaraisten asuntokompleksien merkitystä. Nämä kompleksit tarjoavat asukkaille laajan valikoiman palveluita ostoksista viihteeseen, sanoo .

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa Raheja jakaa näkemyksensä luksusasuntojen kehityksestä, sen kasvua edistävistä tekijöistä ja ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka määrittelevät Delhi-NCR:n korkeatasoisen asumisen uuden aikakauden. Otteita:

Luksusasuntojen uusiutuminen kansallisen pääkaupunkialueen (NCR) alueella on jännittävä kehityskulku. Aiemmin luksusasuminen rajoittui muutamiin valituihin. Intian talouden avautumisen, globalisaation, informaatiovallankumouksen ja startup-yritysten kasvun myötä vauraiden yksilöiden määrä on kuitenkin kasvanut merkittävästi.

Tämä kestää vielä muutaman vuoden, sillä viimeisimmässä MPC-kokouksessa RBI on säilyttänyt nykyisen julkisen talouden BKT-ennusteen 6,5 prosentissa. Pandemian kokemus jätti vahvan tunteen ja halun isompiin taloihin työ- ja koulutustarpeisiin.

Kaikilla ei kuitenkaan ollut varaa suureen kotiin Delhissä, ja maan saatavuus oli rajallista, mikä johti vertikaaliseen laajentumiseen. Tarjontapuolella, kun NCR:n maa-alue väheni ja kallistui, rakentajat pitivät hintaherkässä kohtuuhintaisessa asunnoissa kilpailemista haastavana. Samalla vaurauden demokratisoituminen loi vahvan kysynnän luksusasunnoille. Gurugram otti johtoaseman, jota seurasi Noida, ja joistakin Delhissä sijaitsevista tonteista tuli parhaita paikkoja luksusasuntoprojekteille.

Ylellisyys on aina ollut pyrkimystä ja vanginnut ihmisten mielikuvituksen. Historiallisesti se oli vain harvojen etuoikeutettujen saatavilla. Intian talouden avautuessa yrittäjyys kuitenkin kukoisti, mikä johti uuden varakkaan luokan syntymiseen. Nämä yksilöt halusivat poikkeuksellisen elämäntavan, Suurempi kuin elämä haluaa, ja asumisesta tuli heidän toiveensa keskipiste.

Nykyään luksusasumisen määritelmä on kehittynyt merkittävästi. Se ylittää suuria, hyvin suunniteltuja ja kalustettuja koteja. Vaativat ostajat etsivät myös moitteetonta palvelua, huippuluokan turvallisuutta ja moderneja mukavuuksia, kuten ravintoloita, klubeja, uima-altaita, urheilutiloja, concierge- ja pesulapalveluita, kotiautomaatiota ja jopa helikopterikenttiä. Näiden nousevien toiveiden rinnalle on noussut esiin uusi rotu poikkeuksellisia luksusasuntoihin erikoistuneita kiinteistökehittäjiä. Esimerkiksi Raheja Developers hyödyntää maailman parhaita teknologioita, nykyaikaisia ​​kansainvälisiä periaatteita ja kumppanuuksia tunnettujen palvelualan nimien kanssa muuttaen komplekseistaan ​​ikonisia rakenteita.

Vaikka kohtuuhintaisten asuntojen kysyntä jatkuu hyvänä, tasapaino on siirtynyt korkeatasoisten asuntojen puolelle edellä mainittujen tekijöiden johdosta. Intian edetessä kohti vaurautta ja kaksinumeroista kasvua keskiluksus- ja luksussegmenttien odotetaan katalysoivan edelleen. On olennaista tunnustaa, että nämä segmentit ovat kasvaneet merkittävästi pandemian jälkeen. Näkymät näillä segmenteillä vaikuttavat lupaavilta ja vastaavat Intian meneillään olevaa matkaa kohti taloudellista kehitystä.

Luksusasuntojen näkymät ovat suuret. Segmentillä uusien lanseerausten määrä on lisääntynyt, ja valmiit tai valmistuvat projektit ovat lähes loppuunmyytyjä. Luksusasuntojen näkymät ovat valoisat ja niiden odotetaan nousevan entisestään. Haasteiden osalta tällä hetkellä ei ole merkittäviä esteitä. Käytettävissä on runsaasti maapankkia, säännösten mukaiset tarkastukset ja tasapainot ovat käytössä, ja tunnettujen yritysten läsnäolo varmistaa, että tämä segmentti on valmis tulevalle kasvulle.

Leela Sky Villas – Delhissä sijaitseva Navin Minar edustaa elämää suurempaa luksusasumisen konseptia. Tämä projekti on ensimmäinen hotellibrändätty asuinpaikka Delhissä, jolle on ominaista sen arkkitehtoninen loisto, joka ulottuu 42 kerrokseen ja saavuttaa 190 metrin korkeuden – yli kaksinkertaisen korkeuden ikoniseen Qutub Minariin verrattuna, joten se on Delhin korkein suunniteltu rakennus. Elämiskokemuksen parantamiseksi olemme tehneet yhteistyötä kansainvälisesti tunnetun palvelualan toimijan Leela Lace Holdingsin kanssa, joka tarjoaa taloudenhoito-, pesula-, concierge-, pysäköintipalvelu-, huone- ja kylpyläpalvelut. 4 ja 5 BHK-kodeissa on yksityiset rata-altaat, ja rakennuksessa on kattoravintola, jossa on oma helikopterikenttä. Hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden 2025 viimeisellä neljänneksellä.

Hotel Residences ja Branded Residences edustavat huippuylellisen asumisen huippua ja ylittävät perinteiset luksusasumisen määritelmät. Nämä asunnot eivät tarjoa poikkeuksellisesti suunniteltuja ja kalustettuja koteja. Ne sisältävät kompleksin hienoimmat mukavuudet, kuten palvelut, turvallisuuden ja mukavuudet, jotka määrittelevät luksusasumisen uudelleen.

Hotelli- ja merkkiresidenssit ovat nykyään tyylin ilmaisu, jossa assosioituu joko 5 tähden hotelliin tai sisustusbrändiin tai molempiin saavuttaakseen maailman parhaan. Projektimme tarjoavat parempia mukavuuksia, keskittyvät terveyteen, turvallisuuteen, puhtauteen ja vihreään ympäristöön ja saavat siten ylimääräistä etua moniin muihin kehittäjiin ja heidän projekteihinsa nähden.

Raheja Developersin sitoutuminen tähän ainutlaatuiseen konseptiin näkyy yhteistyönä kansainvälisesti tunnettujen yritysten kanssa, kuten Callison, Arabtec, Leela Lace Holdings, Aedas, Thornton Tomasetti ja Aecom. Painopiste on ennennäkemättömän elämäntapakokemuksen tarjoamisessa, mikä asettaa uuden ylellisen elämäntason.

Haryanan hallituksen visionäärinen Transit Oriented Development (TOD) -pohjainen lattiapinta-alasuhde (FAR) -politiikka muuttaa Dwarka Expresswayn kukoistavat markkinat muuttaen sen ”pilvenpiirtäjäkaupungiksi”. Tämä politiikka koskee korkeiden rakennusten rakentamista ja kaupunkiasumisen uudelleen kuvittelemista NCR:ssä. Tämä ei vain sovi yhteen kaupunkisuunnittelun tavoitteiden kanssa, vaan myös edistää kestävää, kauttakulkusuuntautunutta asumista ja vähentää ruuhkia ja saastumista.

Samankaltaiset artikkelit