Liminal julkistaa Notabene-pohjaisen vaatimustenmukaisuusratkaisunsa käyttäjille

Going by Liminal’s official website, it’s a digital asset custodian

Lompakkoinfrastruktuuria ja säilytysratkaisuja tarjoava Liminal on ilmoittanut lanseeraavansa vaatimustenmukaisuusratkaisunsa, joka on nyt integroitu Notabenen Travel Rule -ratkaisuun. Tämän yhteistyön tavoitteena on muuttaa tapaa, jolla yritykset hallitsevat säädöstenmukaisuutta digitaalisen omaisuuden alalla.

Virallisen tiedotteen mukaan Liminalin vaatimustenmukaisuuspaketti sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat asiakkaita heidän lakisääteisten velvoitteidensa täyttämisessä, mukaan lukien integraatio virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajien välisen viestinnän mahdollistamiseksi, rajapinnan tarjoaminen säännöstenmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi, vaatimustenmukaisuusratkaisujen toimittaminen tietosuojan priorisoimiseksi ja mukauttamisen mahdollistaminen. vaatimustenmukaisuuteen sekä reaaliaikaiseen seurantaan ja hälytyksiin vaatimustenmukaisuusongelmien ratkaisemiseksi.

”Odotamme innolla vaatimustenmukaisuusratkaisumme julkaisua, jota vahvisti yhteistyömme Notabenen kanssa. Liminalin tavoitteena on edistää innovaatioita digitaalisen omaisuuden alalla, ja tämän kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme säädöstenmukaisia ​​ratkaisuja. Yhdistämällä voimamme Notabenen kanssa näytämme saaneen asiakkaidemme voimaan matkustussääntöjen noudattamisen”, Liminalin tuotteiden ja lohkoketjujen AVP Rahil Shaikh sanoi.

Samankaltaiset artikkelit