”Liity meihin, jos sinua loukkataan, varmistat voittosi”: Uddhav Thackeray pyytää Nitin Gadkaria liittymään Sena-ryhmäänsä – India News

'Join us if you are being insulted, will ensure your victory': Uddhav Thackeray asks Nitin Gadkari to join his Sena faction

Shiv Senan (UBT) päällikkö Uddhav Thackeray esitti tiistaina jälleen kutsun unionin ministerille Nitin Gadkarille ja kehotti häntä liittymään Sena-ryhmäänsä ja eroamaan Bharatiya Janata -puolueesta (BJP), jos hän tuntee olevansa ”lokattu”.

Thackeray väitti, että Maharashtran opposition linjaus turvaisi Gadkarin voiton tulevissa Lok Sabhan vaaleissa.

Hapurin mafian lynkkaustapaus: Kuusi vuotta myöhemmin UP-tuomioistuin tuomitsi elinkautisen vankeusrangaistuksen 10 syytetylle

Puhuessaan mielenosoituksesta Pusadissa, joka sijaitsee Itä-Maharashtran Yavatmalin alueella tiistaina, Thackeray totesi, että henkilöitä, kuten entinen kongressin johtaja Kripashankar Singh, johon BJP kerran kohdistui väitetystä korruptiosta, sisällytettiin sahramipuolueen alkuperäiseen ehdokaslistaan ​​pääministerin rinnalla. Narendra Modi.

Thackeray kuitenkin huomautti, että Nitin Gadkarin nimi puuttui luettelosta näkyvästi.

”Olin kertonut tämän Gadkarille kaksi päivää sitten, ja toistan sen uudelleen. Jos sinua loukataan, jätä BJP ja liity Maha Vikas Aghadiin (MVA). Me varmistamme voittosi. Teemme sinusta ministerin, kun hallituksemme tulee valtaan, ja siitä tulee virka, jolla on valtaa”, hän sanoi PTI:n raportoimana.

Asianajajaliiton päällikkö kehottaa presidentti Murmua hakemaan viitettä SC:n päätökselle vaalilainoista

Oppositio Maha Vikas Aghadiin (MVA) kuuluvat Shiv Sena (UBT), Sharad Pawarin johtama NCP (SP) ja kongressi.

Viime viikolla Maharashtran varapääministeri Devendra Fadnavis pilkkasi Shiv Senan (UBT) päällikköä vastauksena Thackerayn ehdotukseen Nitin Gadkarista asettua ehdolle oppositioehdokkaana ja vertasi sitä tavalliseen ihmiseen kadulla, joka ehdottaa, että joku tulisi Yhdistyneiden Kansakuntien presidentiksi. osavaltioissa.

Vaikka Nitin Gadkari on merkittävä BJP-johtaja, hänen nimensä puuttui alkuperäisestä luettelosta, koska BJP:n ja sen liittolaisten välillä käydään keskusteluja paikkojen jakamisesta, kuten Fadnavis selitti.

”Hän oli ministerilistalla, suuttuu helposti”: Khattar, kun Anil Vij ohittaa Nayab Singhin valan

Sillä välin Thackeray hylkäsi äskettäisen ilmoituksen kansalaisuuslain (muutos) säännöistä ”vaalijumla” (kampanjan iskulause). Hän toivotti tervetulleeksi hinduja, sikhejä, parseja ja muita Intiaan naapurimaista tulevia, mutta kyseenalaisti ilmoituksen epäilyttävän ajoituksen ja ehdotti, että se osuu samaan aikaan tulevan vaaliilmoituksen kanssa.

”Hän oli ministerilistalla, suuttuu helposti”: Khattar, kun Anil Vij ohittaa Nayab Singhin valan

Korostaen, että 370 artiklan kumoamisesta on kulunut yli neljä vuotta, Thackeray huomautti, että Jammussa ja Kashmirissa ei järjestetty vaaleja ja että Kashmiri Pandits ei palannut kotiin. Hän vaati, että ennen CAA:n täytäntöönpanoa BJP:n tulisi keskittyä Kashmiri Pandittien palauttamiseen.

Samankaltaiset artikkelit