Kulta varautuu mahdolliseen elpymiseen, kun ylimyydyt olosuhteet odottavat maatalouden ulkopuolisia palkkatietoja

Gold market outlook

Floodgates avautui Goldissa sen jälkeen, kun se rikkoi psykologisen 1900 dollarin tukinsa viime viikolla. Nyt kulta on saanut tukea noin 1820 dollaria ja on ylimyydyllä alueella. Ei vain kultaa vaan myös hopeaa on ylimyydyllä alueella ja uskomme, että suurin osa korjauksesta on tehty ja voimme nähdä hieman enemmän korjauksia, jos tämän päivän Non-Farm-palkkatiedot ovat odotettua vahvempia. Maatalouden ulkopuolisten avainhenkilöiden määrän odotetaan nousevan 170 000:een verrattuna syyskuun raportin 187 000:een. Keskiviikon suuri miinus ADP-työraportissa saa monet nyt ajattelemaan, että tärkeämmät työpaikat -raportti perjantaina jää myös miinukselle.

Kullan hinta on laskenut yli 11 % toukokuun huipuistaan ​​yli 2 000 dollaria unssilta, kun Federal Reserve -pankin haukkamaiset näkymät ovat nostaneet pitkäaikaisten joukkolainojen tuotot korkeimmalle tasolle 16 vuoteen. Valitettavasti emme näe vahvaa kullan nousua lähitulevaisuudessa, koska Fedin lisätoimien uhka pitelee edelleen kullan hintaa. Vaikka kulta jatkaa kamppailua vuoden loppuun asti, olemme edelleen optimistisia sen suhteen, että hinnat alkavat nousta korkeammalle vuonna 2024. Vaikka jotkut Fedin jäsenistä haluavat vielä yhden koronnoston, uskomme, että Fed on nostanut korkoja ja opintolainan takaisinmaksun vuoksi. uudelleenkäynnistys, kotitalouksien käytettävissä olevien reaalitulojen hidastuminen, Fed saattaa pehmentää lähestymistapaansa ja odottaa koronlaskua ennen elokuuta 2024, millä on positiivinen vaikutus kultaan ja hopeaan.

Viimeaikainen kullan heikkous johtuu USD:n ja valtion velkasitoumusten noususta. Mutta kahdessa viimeisessä kaupankäyntisessiossa Yhdysvaltain dollari on noussut ja Yhdysvaltain 10 ja 30 vuoden Treasury-korot ovat myös nousseet, mutta kullalla on edelleen vaikeuksia nousta, ja sillä on nyt 9 peräkkäistä päivää alempana. Tämä osoittaa, että dollarin ja joukkovelkakirjalainojen helpotuksesta huolimatta sijoittajat eivät usko ottavansa pitkää positiota kullassa Yhdysvaltojen tämän päivän työllisyystietojen vuoksi. Jos tämän päivän tiedot ovat odotettua alhaisemmat, saatamme nähdä pitkiä positioita ja kauppiaita testaamassa vesiä. Myös Fedin lähestymistapa korkeampiin pidempiin korkoihin on kauppiaiden mielissä, joten he eivät ota pitkiä positioita kullassa. CME:n FedWatch-työkalun mukaan on vain 19,6 %:n todennäköisyys, että Federal Reserve nostaa ohjauskorkoaan marraskuun FOMC:n kokouksessa. Todennäköisyys, että Federal Reserve nostaa tänä vuonna viimeisen koron 25 peruspisteellä joulukuussa, on nyt 29,4 %.

Teknisesti MCX Gold on ylimyydyllä alueella, koska RSI_14:n kauppa on 25, ja historiallisesti olemme nähneet tämän alueen hintojen kääntymisen. Tämän päivän työllisyystiedot ovat ratkaisevan tärkeitä, ja jos se tulee negatiiviseksi kullalle, niin uskomme, että se on hyvä tilaisuus mennä pitkälle, koska riski/tuotto ei suosi mitään lyhyitä positioita tästä eteenpäin. Jos jollakulla on lyhyet positiot, he voivat kirjata voittoa ja suosittelemme menemään pitkälle 56 000-55 500:n tienoilla odotetun tavoitteen 57 500 ja stoplossin 55 200 välille.

Samankaltaiset artikkelit