Kuinka lisäluottokortit voivat olla hyödyllisiä perheellesi

How add-on credit cards can be useful for your family

Jos historiasi on erittäin puhdas, useimmat pankit haluavat tarjota sinulle lisäluottokortteja korkeammalla luottorajalla ja lisäominaisuuksilla. Lisäkortti on kuin lisä- tai toissijainen kortti. Näitä kortteja voivat käyttää puolisosi, lapsesi ja jopa vanhemmat ja sisarukset.

Kun haet luottokorttia, sinun on selvitettävä kelpoisuutesi, mukaan lukien tulot ja hyvät luottotiedot, ja toimitettava joukko asiakirjoja. Lisäluottokortit ohittavat nämä vaatimukset, koska pankeilla on jo ensisijainen luottokorttitietosi. Koska lisäkortit myönnetään ensisijaista luottokorttia vastaan, kaikki lisäosien kautta tehdyt tapahtumat laskutetaan ensisijaisen luottokortin haltijalta ja hänen on maksettava lasku.

Adhil Shetty, toimitusjohtaja, Bankbazaar.com, sanoo: ”Lisäkortit voivat olla käteviä perheenjäsenille, jotka tarvitsevat maksutavan jokapäiväisiin kuluihin tai hätätapauksiin ilman käteistä.”

Luoton takaisinmaksuhistorian perusteella lainanantajat tarjoavat sinulle lisäluottokortteja ensisijaiselle kortille. Ensisijaisella kortinhaltijalla on mahdollisuus seurata luottokorttiinsa yhdistettyjen lisäkorttien käyttöä. Tämä varmistaa, että ensisijainen käyttäjä on tietoinen käytöstä ja pystyy tarkistamaan ja tasapainottamaan vastuutonta kulutusta.

Shetty selittää: ”Muista, että luottojen käyttöaste, joka on saldo verrattuna luottorajaan, voi vaikuttaa luottopisteeseesi. Jos lisäkortin haltija käyttää merkittävän osan jaetusta luottorajasta, se voi vaikuttaa luottojen käyttöasteeseen negatiivisesti.”

Nykyinen luottokortin haltija voi pyytää lisäkortteja joko verkossa tai offline-tilassa. Voit siirtyä verkkopankkiin ja laittaa lisäpyynnön luottokortti-osioon. Lisäksi saman voi tehdä myös kirjautumalla sisään mobiilipankkisovellukseen. Niille, jotka eivät ole tekniikkataitoja, käynti lähimmässä pankin konttorissa auttaa.

Voit myös ottaa yhteyttä pankin asiakaspalveluun ja pyytää lisäkortteja. Nykyään useat luottokorttien myöntäjät soittavat säännöllisesti asiakkailleen ja tarjoavat lisäosia ilman asiakirjoja tai vähimmäisasiakirjoja.

Tyypillisesti on olemassa tiettyjä maksuja, jotka sinun on maksettava lisäluottokortista. Se voi vaihdella välillä 100–1000 rupiaa riippuen pankista ja hakemasi korttityypistä. Luottokorttien myöntäjät tarjoavat kuitenkin nykyään lisäkortteja ilmaiseksi houkutellakseen asiakkaita.

On todennäköistä, että lisäkortillasi voi olla alhaisempi luottoraja kuin ensisijaisella kortillasi. Toisinaan lisäluottokortteja saatetaan kuitenkin päivittää ja tarjota sinulle enemmän etuja kynnysrajan saavuttamisesta. Voit myös ansaita enemmän palkintopisteitä ja etuja, jos maksat luottokorttilaskusi ajoissa.

Tämäntyyppiset kortit voivat auttaa perhettäsi tekemään ostoksia ilman, että annat heille korttejasi tai he ovat riippuvaisia ​​siitä, otatko korttisi ja käytät sitä. Jos perheenjäsenesi, erityisesti lapsesi, ovat yli 18-vuotiaita ja riittävän vastuullisia tekemään ostoksia itsenäisesti, voit myöntää heille lisäosia. Tämä varmistaa, ettei sinun tarvitse olla kaikissa paikoissa koko ajan, mikä puolestaan ​​säästää paljon aikaasi ja energiaasi.

Yksi lisäluottokorttien eduista on se, että perheenjäsenesi kehittävät vastuullisen käytön tunteen, mikä auttaa heitä olemaan tulevaisuudessa valmiita ensisijaisiksi kortinhaltijoiksi. He kehittävät ymmärrystä siitä, kuinka olla taloudellisesti kurissa tietyissä rajoissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lisäluottokortit ovat hyödyllisiä, kun kuluja on oltava eri paikoissa samaan aikaan. Ensisijaisen kortinhaltijan on suositeltavaa varmistaa vastuullinen käyttö liikakulujen välttämiseksi. Säännöllinen kulujen seuranta on välttämätöntä, jotta luottojen takaisinmaksuhistoria pysyy kunnossa.

Samankaltaiset artikkelit