KeshavKeshav Reddy lanseeraa Equal-alustan

Keshav Reddy is the founder of GVK

Virallisen tiedotteen mukaan 15. elokuuta 2023 GVK:n perustaja Keshav Reddy ja toinen perustaja Rajeev Ranjan ilmoittivat Equalin, suostumukseen perustuvan ja yksityisyyteen keskittyvän alustan intialaisille henkilöllisyystodistusten jakamiseen. Sen odotetaan rakennettavan Equalin yhteistyössä India Stackin, intialaisen edistyneen julkisen digitaalisen infrastruktuurin ja DigiLockerin kanssa.

Julkaisun mukaan Equal voi auttaa parantamaan eri aloja, kuten hotelli- ja työtilojen lähtöselvitykset, kiinteistökaupat, työntekijätarkastukset, lainatarkastukset, asuntorahoituksen todentaminen, vakuutuskorvausten varmentaminen, sairaalan lähtöselvitykset, ajoneuvojen ostot, maatalous – liittyvä perehdytys ja digitilin käyttöönotto mm.

”Equal pyrkii tuomaan muutoksen siihen, miten Intia havaitsee ja hallitsee henkilötunnistusta, samalla kun säilytetään tietosuojastandardi”, Equalin perustaja Keshav Reddy selittää.

Lisäksi odotetaan, että Equal voi tarjota käyttäjille alustan, jolla he voivat tallentaa, hallita ja jakaa viranomaistunnuksia ja muita tietueita, kuten PAN-numeroita, ajokortteja, terveys- ja taloustietoja.

Samankaltaiset artikkelit