Jyoti CNC Automation asettaa listautumishintakaistan 315-331 rupiaan osakkeelta – IPO-uutiset

ipo

Gujaratissa toimiva Jyoti CNC Automation ilmoitti torstaina, että se on vahvistanut listautumisannin hintarajaksi 315–331 rupiaa osakkeelta. Tämä on vuoden 2024 ensimmäinen julkinen emissio BSE:n ja johtavien pörssien päähallituksessa. NSE. Jyoti CNC:n listautumisanti avautuu yleisölle 9. tammikuuta ja päättyy 11. tammikuuta.

Tarjouksen ankkurikirja avataan päiväksi 8. tammikuuta, yhtiö ilmoitti. Sijoittajat voivat tehdä ostotarjouksen vähintään 45 oman pääoman ehtoisesta osakkeesta ja niiden kerrannaisina. Yhtiö suunnittelee osakkeidensa listaamista toisen kerran. lähes 10 vuodessa. Listautumisanti on kokonaan uusi osakeanti, jonka arvo on enintään 1 000 miljoonaa rupiaa.

Yhtiö on varannut 75 prosenttia emissiokoosta päteville institutionaalisille ostajille, 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille ja loput 10 prosenttia yksityisille yksityissijoittajille. Liikkeeseenlaskun tuotto käytettäisiin velkojen maksuun, pitkän rahoituksen rahoittamiseen. -yhtiön aikaiset käyttöpääomavaatimukset ja yleiset yritystarkoitukset.Jyoti CNC Automation on johtava Computer Numerical Control (CNC) -koneiden valmistaja.

Sen asiakkaita ovat ISRO, BrahMos Aerospace Thiruvananthapuram Ltd, Turkish Aerospace, MBDA, Uniparts India, Tata Advanced System, Tata Sikorsky Aerospace, Bharat Forge, Kalyani Technoforge ja Bosch Ltd. Yrityksen tilauskanta oli syyskuussa 2023 syyskuussa 2023, 31533,3153 ruplaa. crore.Equirus Capital, ICICI Securities ja SBI Capital Markets ovat kirjan, joka johtaa liikkeellelaskua. Yhtiön osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä. Vuonna 2013 Jyoti CNC oli jättänyt Sebille paperiluonnokset kerätäkseen varoja listautumisannin kautta, mutta hylkäsi myöhemmin suunnitelmansa.

Samankaltaiset artikkelit