Mamaearth herättää jännitystä, kun listautumisanti aukeaa 31. lokakuuta ja hintaluokka on 308-324 rupiaa – IPO-uutiset

Mamaearth IPO Price

Mamaearthin emoyhtiö Honasa Consumer avaa listautumisannin tiistaina 31. lokakuuta 2023 ja sulkeutuu torstaina 2. marraskuuta 2023. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 308-324 rupiaa kohti. oman pääoman osuus nimellisarvoltaan 10 ruplaa. Listautumisannin piiriin kuuluu uusi osakeanti, jonka yhteisarvo on enintään 365 miljoonaa rupiaa, ja myyntitarjous (OFS), jonka järjestäjät luovuttavat 41 248 162 osaketta. Honasa Listautumisannin eräkoko on 46 osaketta ja myöhemmät tarjoukset useissa 46 oman osakkeen erässä. Yksityissijoittajien vaatiman sijoituksen vähimmäismäärä on 14 904 ruplaa.

”Mamaearthilla on omaisuuskevyt malli, jolla on korkea kasvupotentiaali ja joka herättää kiinnostusta sijoittajayhteisössä. Yhtiön keskittyminen tuotekehitykseen ja innovaatioihin T&K voi vaikuttaa lyhyen aikavälin kannattavuuteen korkeiden mainoskulujen ja investointien vuoksi. Uusien sijoittajien tulee olla varovaisia, sillä listautumisanti sisältää 365 miljoonan rupiaa uuden osakeannin ja 37,41 prosentin pienen promoottoriosuuden. Konservatiiviset sijoittajat voivat odottaa ja katsoa, ​​kun taas riskin ottajat voivat harkita pitkän aikavälin sijoitusta potentiaalisen kasvun saavuttamiseksi. Listautumisanti näyttää kuitenkin olevan yliarvostettu nykyisessä markkinatilanteessa, ja historialliset listaukset, joilla on korkea arvostus, ovat usein kohdanneet listauksen jälkeisiä haasteita”, sanoi Prashanth Tapse, Senior VP (Research), Mehta Equities.

Jakoperusteen on määrä olla tiistaina 7.11.2023 ja palautusten aloitus tapahtuu keskiviikkona 8.11.2023. Odotettu osakkeiden hyvitys Dematille on torstaina 9.11.2023, kun odotettu listautuminen osakkeiden päivämäärä on perjantai 10.11.2023.

Yhtiö aikoo käyttää listautumisannista saadut nettovarat Mainoskuluihin yhtiön tuotemerkkien tunnettuuden ja näkyvyyden lisäämiseen, Yhtiölle uusien EBO-yhtiöiden perustamisesta aiheutuviin pääomakustannuksiin, Investointiin yhtiön tytäryhtiöön, Bhabani Blunt Hairdressing Private (BBlunt) uusien salonkien perustamiseen ja yleisiin yritystarkoituksiin ja tunnistamattomaan epäorgaaniseen hankintaan.

Honasa Consumer (HCL) on digitaalinen alusta, joka tarjoaa kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita yli 500 Intian kaupungissa. Se on kasvattanut suosittuja tuotemerkkejä, kuten Mamaearth, The Derma Co, Dr Seth’s, Ayuga ja Aqualogica. Yhtiö on myös tehnyt strategisia sijoituksia BBLUNTiin ja Momspressoon. HCL:n tuotevalikoimaan kuuluu vauvanhoito, kasvohoito, vartalonhoito, hiustenhoito, värikosmetiikka ja tuoksut. Merkittävien sijoittajien tukemana HCL on valmis saavuttamaan miljardin dollarin arvon.

Samankaltaiset artikkelit