Jеwarin lentokenttä on valmis toimimaan katalysaattorina Faridabadin kiinteistöjen kasvulle: Aman Gupta, RPS Group

Jеwar Airport poisеd to bе a catalyst for Faridabad's growth: Aman Gupta, RPS Group

Faridabadilla, Noidalla ja Gurgaonilla jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Faridabad on erinomainen kohtuuhintaisuuden, kulttuuriperinnön ja monipuolisten sijoitusmahdollisuuksien suhteen. Se kohtaa kuitenkin haasteita infrastruktuurin kehittämisessä ja mukavuuksissa Noidaan ja Gurgaoniin verrattuna. Kaksi jälkimmäistä kaupunkia ylpeilevät kehittyneemmällä infrastruktuurilla, mukavuuksilla ja korkeammalla elintasolla, sanoo.

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa herra Gupta puhuu Faridabadin kiinteistömarkkinoiden kasvunäkymistä ja jakaa näkemyksensä siitä, kuinka tämä alue vertautuu Noidaan ja Gurgaoniin infrastruktuurin, mukavuuksien, elämäntavan ja sijoitusmahdollisuuksien suhteen. Otteita:

Faridabadin kasvu todellisena kiinteistökeskuksena voidaan johtua useista tekijöistä. Ensinnäkin sen strateginen sijainti NCR-alueella ja sen asema suurena teollisuuskeskuksena ovat houkutelleet sekä yrityksiä että asukkaita. Erilaiset teollisuudenalat, mukaan lukien tekniikan, tekstiiliteollisuuden, kemikaalien, lääkkeiden ja elektroniikka, edistävät merkittävästi kaupungin taloudellista elinvoimaisuutta. Lisäksi kaupungin läheisyydellä Delhiin, jota on lisännyt parannetut yhteydet metrolinjan kautta, on ollut keskeinen rooli sen todellisen kiinteistön kehityksessä.

Uusi metrolinja, joka yhdistää Faridabadin Delhiin, on muuttanut todellista maisemaa. Se ei vain parantanut yhteyksiä ja saavutettavuutta, vaan lisäsi myös asuin- ja liikekiinteistöjen kysyntää. Expresswayt, kuten Eastеrn Pеriphеral Exprеssway ja Wестеrn Pеriphеral Exprеssway, ovat entisestään lisänneet Faridabadin yhteyksiä naapurialueisiin ja avaavat uusia mahdollisuuksia. Teollisuuskäytävät ja Mathura Road ovat houkutelleet investointeja, jotka ovat luoneet kysyntää teollisuus-, varasto- ja logistiikkakiinteistöille. Jopa olemme nähneet tällaisen suuren kysynnän nousun projektissamme, RPS 12th Avenue, Mathura Roadilla.

Jеwarin lentokenttä on valmis toimimaan Faridabadin kasvun katalysaattorina. Sen toiminnan käynnistäminen vuoteen 2024 mennessä parantaa merkittävästi yhteyksiä tarjoamalla asukkaille ja yrityksille vaihtoehtoisen ja tehokkaan lentomatkustuksen. Tämä ei ainoastaan ​​lyhennä matkaetäisyyksiä, vaan lisää myös alueen kohtuuhintaisuutta ja saavutettavuutta. Lisäksi lentoaseman asema toisena kansainvälisenä lentoasemana NCR-alueella lisää Faridabadin houkuttelevuutta sekä investointien että kehityksen kohteena.

Faridabadilla, Noidalla ja Gurgaonilla jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Faridabad on erinomainen kohtuuhintaisuuden, kulttuuriperinnön ja monipuolisten sijoitusmahdollisuuksien suhteen. Se kohtaa kuitenkin haasteita infrastruktuurin kehittämisessä ja mukavuuksissa Noidaan ja Gurgaoniin verrattuna. Kaksi jälkimmäistä kaupunkia ylpeilevät kehittyneemmällä infrastruktuurilla, mukavuuksilla ja korkeammalla elintasolla. On välttämätöntä, että sijoittajat harkitsevat näitä tekijöitä prioriteettiensa ja mieltymystensä perusteella.

Mathura Road erottuu erinomaisesta sijainnista erinomaisten yhteyksiensä ansiosta. Se toimii osana National Highway 2:ta ja Goldеn Quadrilateral -projektia, ja sinne pääsee metrolinjan, pikaväylien ja teollisuuskäytävien kautta. Alueen läheisyys teollisuusalueisiin, mukaan lukien Okhla, Badarpur, Mohan Coopеrative ja Sarita Vihar, parantaa sen kasvupotentiaalia. Mathura Roadilla on laaja valikoima asuin- ja liikekiinteistöjä, ja se palvelee erilaisia ​​ostajaryhmiä, mikä tekee siitä halutun kohteen kiinteistökehitykselle ja investoinneille.

RPS Groupin tavoitteena on toimittaa Faridabadiin seuraavan vuoden aikana 1,3 miljoonaa neliömetriä sekä liike- että asuinrakentamista sen lisäksi, että se on yli 3 miljoonaa neliömetriä pitkän ajan kuluessa. Työskentelemme Faridabadissa lukuisissa projekteissa, mukaan lukien RPS Auria, RPS Infinia, RPS Palm Drive Cеntral, RPS Palm Drive ja RPS Auria. Toivomme myös hyötyä Faridabadin parannetusta infrastruktuurista ja yhteyksistä, koska se sijaitsee kahden suuren lentokentän välissä ja muiden NCR-kaupunkien vieressä.

Samankaltaiset artikkelit