IREDA, Indian Overseas Bank mustesopimus uusiutuvan energian hankkeiden yhteisrahoituksesta – Pankki- ja rahoitusuutiset

IREDA, Indian Overseas Bank, Indian Renewable Energy Development Agency, top news, latest news,

Valtion omistama IREDA ilmoitti tiistaina yhteistyöstä Indian Overseas Bankin (IOB) kanssa uusiutuvan energian hankkeiden rahoittamiseksi Intiassa. Sopimus allekirjoitettiin IREDA CMD Pradip Kumar Dasin ja IOB:n MD:n ja toimitusjohtajan Ajay Kumar Srivastavan läsnä ollessa kansallisessa pääkaupungissa, lausunnossa kerrottiin.

Indian Renewable Energy Development Agency (IREDA) ja Indian Overseas Bank ovat yhdistäneet kädet allekirjoittamalla yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU). Sopimus luo pohjan yhteislainaukselle ja lainasyndikaatiolle erilaisille uusiutuvan energian hankkeille eri puolilla kansakuntaa, se lisäsi.

IREDA CMD sanoi: ”Yhdistämällä vahvuuksiamme ja resurssejamme pyrimme tarjoamaan vankkaa taloudellista tukea uusiutuvan energian hankkeille. Kumppanuuden tavoitteena on virtaviivaistaa lainojen syndikointi- ja merkintäprosesseja, IREDA-lainanottijoiden Trust and Retention Account (TRA) -hallintaa ja pyrkiä kohti kiinteää korkoa 3–4 vuoden ajanjaksolla IREDA-lainoille.

Tämä yhteistyö perustuu IREDA:n menestyksekkäisiin kumppanuuksiin muiden merkittävien rahoituslaitosten kanssa, mukaan lukien Bank of Baroda, Bank of India, Union Bank of India, India Infrastructure Finance Company Limited ja Bank of Maharashtra, Das sanoi.

IREDA on uuden ja uusiutuvan energian ministeriön alainen ei-pankkitoimintaa harjoittava rahoituslaitos, joka edistää, kehittää ja laajentaa rahoitustukea uusiin ja uusiutuviin energialähteisiin sekä energiatehokkuuteen/säästöön liittyvien hankkeiden käynnistämiseen.

Samankaltaiset artikkelit