IPL 2024: Kolkata Metro ilmoittaa keskiyön erikoispalveluista Esplanadin asemalta kriketin ystäville – Infrastruktuuriuutisia

kolkata metro twitter

Hyviä uutisia kriketin ystäville Kolkatassa ja sen lähiöissä! Kolkata Metro ilmoitti keskiviikkona (20. maaliskuuta) erityisistä keskiyön palveluista New Garia – Dakshineswar tai Blue Line -radalla odotettaessa tulevaa IPL-ottelua Eden Gardensissa, jossa mukana Kolkata Knight Riders 23. maaliskuuta.

Metro Railwayn PR-päällikkö Kausik Mitra paljasti suunnitelman ja hahmotteli kahden erikoismetropalvelun tarjoamista ottelun jälkeen.

Kolkatan metron erikoiskeskiyövuorojen aikataulut

Ensimmäinen vuoro lähtee Esplanadilta klo 00.15, matkalla Dakshineswariin ja sen arvioitu saapumisaika on 00.48, kun taas toinen vuoro lähtee Esplanadilta klo 00.15 kohti Kavi Subhashia. saapumisaika 00:48.

Lisäksi Esplanadin aseman varaustiskit hoitavat sujuvan matkustamisen helpottamiseksi vain älykorttien ja rahakkeiden myynnin keskiyön erikoispalveluiden aikana.

Kolkatan metron hintataulukko

Kriketin ystäville saumattomien yhteyksien varmistamiseksi Esplanadilta Dakshineswariin kulkeva juna pysähtyy kaikilla matkalla olevilla asemilla, kuten myös Esplanadista Kavi Subhashiin suuntautuva juna, Mitra kertoi.

Kolkatan krikettiharrastuksen ollessa huipussaan nämä erikoismetropalvelut lupaavat mukavuutta ja tehokkuutta faneille, jotka palaavat kotiin jännittävän IPL-toiminnan jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit