IndusInd Bank käynnistää ”NRI homecoming -festivaalin” NRI-asiakkailleen Keralassa

IndusInd Bank, NRI customers, Onam, banking, financial planning, movie screening, financial literacy, returns, fixed deposits, online remittance

IndusInd Bank ilmoitti tiistaina käynnistävänsä ”NRI Homecoming” -festivaalin Keralassa Onamin kunniaksi toivottaakseen ulkomailla asuvat intiaanit tervetulleiksi suunnitteilla olevilla aloitteilla.

Pankki on suunnitellut iltapäiväjuhlan ja lampunsytytysseremonian NRI-asiakkailleen ja heidän perheilleen. Se on myös järjestänyt eksklusiivisia elokuvanäytöksiä Calicutissa, Kochissa ja Trivandrumissa NRI:n asiakkaille ja heidän perheilleen. Muita aktiviteetteja ovat paikallisen taiteilijan tekemä käsintehty perhemuotokuva. IndusInd Bank järjestää myös talouslukutaitoa käsitteleviä istuntoja NRI-asiakkaille kouluttaakseen heitä taloudellisista tarpeistaan ​​ja taloussuunnittelusta. Tapahtumaa isännöivät eräät parhaista taloussuunnittelijoista. IndusInd Bank tarjoaa myös joukon eksklusiivisia etuja asiakkailleen. Näitä ovat etuoikeus valita ensisijainen tilinumero ja pääsy poikkeukselliseen luokkansa parhaaseen korkoon, joka on jopa 6,75 prosenttia NRE/NRO-säästötileistä. Asiakkaat voivat myös hyötyä houkuttelevista tuotoista kiinteästä talletuksesta, ja potentiaaliset tuotot voivat olla jopa 7,5 prosenttia vuodessa NRE/NRO-talletuksilla ja jopa 5,85 prosenttia USD FCNR -talletuksilla.

Lisäksi IndusInd Bank on käynnistänyt online-lähetykset Intian alustalle ”IndusFastRemit.com”. Lisäksi pankin tavoitteena on lisätä tietoisuutta NRI-segmentille räätälöidyistä rahoitusratkaisuista.

Se sanoi, että nämä istunnot pidetään kaikissa Keralan pankin konttoreissa tänä juhlakautena. Aloitteet ovat sopusoinnussa sen tosiasian kanssa, että Onam-festivaali näkee valtavan määrän Persianlahden alueen NRI:itä palaavan kotimaahansa – Kerala ja Kerala on yksi IndusInd Bankin painopistemarkkinoista.

Samankaltaiset artikkelit