Hitachi Payment Services tuo markkinoille päivitettävän pankkiautomaatin; tavoitteena on parantaa pankkipalveluita – Pankki- ja rahoitusuutiset

Hitachi Payment Services manages over 76,000 of the total 2,64,000 ATMs/CRMs currently operational in India (Photo: Company)

Hitachi Payment Services on ilmoittanut päivitettävän pankkiautomaatin lanseeraamisesta. Yrityksen mukaan nämä uudet päivitettävät pankkiautomaatit voidaan muuntaa korkean suorituskyvyn käteisen kierrätyskoneiksi (CRM) ja valmistaa Make in India -aloitteessa. Nämä uudet päivitettävät pankkiautomaatit tarjoavat joustavuutta pankeille.

Tämän lanseerauksen myötä Hitachi Payment Services pyrkii parantamaan pääsyä laajaan valikoimaan pankkipalveluita ja edistämään taloudellista osallisuutta erityisesti alueilla, joilla pankkitiheys on alhainen. Syyskuussa 2023 yhtiö esitteli myös ensimmäisen Android-alustan UPI-automaatin, joka mahdollistaa käteisen nostojen ilman kortteja.

Lisäksi Hitachi Payment Services hallinnoi yli 76 000:ta Intiassa tällä hetkellä toimivista 2 64 000 pankkiautomaatista/asiakashallintajärjestelmästä.

Hitachi Payment Servicesin käteisliiketoiminnan toimitusjohtaja Sumil Vikamsey sanoi lanseerauksesta, että Päivitettävä pankkiautomaatti on vallankumouksellinen harppaus Intian pankkiautomaattiteollisuudelle, ja se asettaa uudet standardit pankkiautomaatiolle, koska se tarjoaa tehokkaan päivityspolun käteiseen. Kierrätä koneita ja antaa pankeille mahdollisuuden optimoida pankkiautomaattiverkkonsa.”

Yhtiö noudattaa myös Reserve Bank of Indian (RBI) äskettäistä rahapolitiikkaa koskevaa ilmoitusta UPI:n käteistalletusmahdollisuuden mahdollistamisesta, koska sen uuden aikakauden ratkaisu on suunniteltu tukemaan UPI-pohjaista käteisnostoa ja käteistalletusta.

Samankaltaiset artikkelit