Hindustan Motors nousi 10 % päivän sisällä: Kaikki katseet neljännen vuosineljänneksen tuloksessa – Market News

Hindustan Motors share Price Today

Hindustan Motors on ollut yksi tämän päivän kaupan hämmästyttävimmistä. Osake on kuhisenut viime viikon ja on noussut 10 % saavuttaakseen päivänsisäisen korkeimman 31,20 Rs tiistaina 23. huhtikuuta 2024. Itse asiassa kyse ei ole vain yhden päivän noususta. CK Birlan omistama yritys nousi jyrkästi 64,21 % viimeisen viiden päivän aikana.

Pelkästään viimeisen kuukauden aikana osake on noussut vaikuttavasti 90,24 %, mikä osoittaa vahvaa nousutrendiä ja osake on tuottanut 99 % viimeisen 6 kuukauden aikana. Vuodesta tähän päivään mennessä Hindustan Motorsin osakkeet nousivat 79 % ja tuottivat jopa 127 % viimeisen 12 kuukauden aikana.

Siksi kysymys kuuluukin, mikä ajaa vauhtia? Johto pyrkii jatkuvasti etsimään sitoumuksia ja mahdollisia sijoitus-/strategisia kumppaneita, jotka voivat tuoda markkinoille uusia tuotteita ja lisätä pääomaa yritykseen. CK Birlan omistama autonvalmistaja harkitsee erilaisia ​​toimenpiteitä, mukaan lukien vaihtoehtoista käyttöomaisuuden käyttöä tulon saamiseksi. Kaksi viimeaikaista kehitystä, jotka lisäävät tunnetta entisestään, ovat mm

  • MOA (Memorandum of Agreement) yrityksen kanssa, jossa se luovuttaa osan ylimääräisestä maasta Uttarparassa tulevia hankkeita varten.
  • MOU (Memorandum of Understanding) ja kehitetty keskusteluvaihe yhteisyrityksestä EV-segmentissä mukana olevan yrityksen kanssa.

Projekti on kuitenkin tällä hetkellä pysähtynyt WB State Govtin ilmoituksen vuoksi. HM Uttarpara Landin uudelleenkäynnistämisestä. Se oli myös jättänyt hakemuksen Länsi-Bengalin maareformi- ja vuokratuomioistuimeen, jossa se haki helpotusta osavaltion hallituksen määräystä vastaan, joka koski sen maan uudelleenkäyttöä.

Länsi-Bengalin hallitus antoi määräyksen HM Uttarparan maan jatkamisesta. Hakemus jätettiin West Bengal Land Reform and Tenancy Tribunaliin ja asiaa käsitellään.

Se teki myös Vanijyan kanssa myyntisopimuksen 6. lokakuuta 2023 romun ja vanhentuneiden laitteiden myymisestä sen Uttarparan tehtaalla Länsi-Bengalissa.

Ikoninen autovalmistaja menneiltä vuosilta oli lopettanut suosittujen Ambassador-autojen valmistuksen vuonna 2014, kun myynti laski. Alhaisen tuottavuuden, kasvavan kurittomuuden, varojen puutteen ja tuotteiden kysynnän puutteen vuoksi johto julisti Uttarparan tehtaalla ”työn keskeyttämisen” 24.5.2014 alkaen.

Samaan aikaan Groupe PSA, Citroen-merkin omistajilla on myös oikeus käyttää nimeä Ambassador.

Neljännen vuosineljänneksen tuloksia ei ole vielä julkistettu, mutta kolmannella vuosineljänneksellä Ambassador-valmistaja teki nettovoiton 11,22 miljardia rupiaa. Tämä verrattuna 1,15 miljoonan rupian nettotappioon Q3FY23:lla osoittaa taloudellisen tilanteen paranemisen. Q3FY24 kokonaistulot olivat 12,55 miljoonaa rupiaa, mikä on huomattavasti enemmän kuin 25 000 rupiaa 23:n vuosineljänneksellä.

Viranomaisilmoituksessa se oli ilmoittanut, että yhtiö on ollut jatkuvassa prosessissa vastuiden vähentämiseksi ja kulujen järkeistämiseksi sen jälkeen, kun se ilmoitti Uttarparan tehtaalla ”työn keskeyttämisestä” toukokuusta 2014 alkaen.

Kertyneet tappiot pienennettiin ruplaan. 14 845,52 rupioita 31. maaliskuuta 2023 14 855,41 lakhista 31. maaliskuuta 2022. Tämä on vähennetty 31. maaliskuuta 2017 kirjattujen 25 218,07 007 rupian tappioista.

Yhtiön 24.1.2024 tekemässä hakemuksessa todettiin lisäksi, että se on käytännössä velaton (Rahoitusvelka) lukuun ottamatta muutamaa pääosin työntekijätilillä olevaa velkaa, ostovelkoja ja muita velkoja. Yhtiö kuitenkin ymmärsi, että kertynyt tappio 31.03.2023 oli 14 845,52 ruplaa suhteessa osakepääomaan 10 441,44 lakh ja sen lyhytaikaiset velat ylittivät myös sen lyhytaikaiset varat, mikä viittaa olennaisen epävarmuuden olemassaoloon yhtiön kyvystä jatkaa. jatkuvana asiana.

Samankaltaiset artikkelit