HDFC Transportation and Logistics Fund: Uusi rahasto Tarjouksen päivämäärät ja tiedot. Mitä se tarjoaa?

HDFC Transportation and Logistics Fund

HDFC AMC on ilmoittanut käynnistävänsä HDFC Transportation and Logistics Fundin, joka aikoo sijoittaa yrityksiin, jotka ovat Transportation and Logistics -sektorin eturintamassa.

Uusi rahasto pyrkii hyödyntämään laajan valikoiman mahdollisuuksia autoteollisuudessa, merenkulussa ja satamissa, rautateillä, lentokentillä ja lentoyhtiöissä, sähköisessä kaupankäynnissä, maantie-/rautatie-/lentorahtialalla, toimitusketjussa/varastoissa jne. Kuljetus ja logistiikka-teeman, HDFC, puitteissa. AMC sanoi lausunnossaan.

AMC sanoi, että HDFC Mutual Fund tunnustaa kuljetus- ja logistiikkasektorin merkittävän kasvupotentiaalin, jota ohjaavat Intian nuori väestö, jonka käytettävissä olevat tulot kasvavat, autojen alhainen levinneisyys, palkkiotrendi (siirtyminen kalliimpiin variantteihin), suuri vientipotentiaali, painostus hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, keskitytään kuljetusturvallisuuteen ja hallituksen keskittyminen liikenteen modernisointiin.

NFO-päivämäärät

NFO for HDFC Transportation and Logistics Fund avattiin 28.7.2023 ja sulkeutuu 11.8.2023.

Mitä uusi rahasto tarjoaa

HDFC Transportation and Logistics Fund tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa teemaan, joka voi ohjata Intian tulevaisuutta. Rahaston tavoitteena on luoda hajautettu salkku flexi-cap-markkinaperiaatteella. AMC:n mukaan tämän rahaston osakevalikoimassa suositaan yrityksiä, jotka ovat johtavia/joilla on potentiaalia nousta markkinajohtajiksi omissa segmenteissään. Se etsii myös yrityksiä, joilla on potentiaalia hyötyä kehittyvästä maisemasta kuljetus- ja logistiikkateemalla.

Lue myös: SIJOITUSRAHASTOT: Osakesäästörahaston suosio kasvaa vakaan tuoton ansiosta

”Olemme iloisia voidessamme esitellä HDFC Transportation and Logistics Fundin sijoittajillemme. HDFC Mutual Fundissa olemme aina pyrkineet olemaan yhden luukun ratkaisu erilaisiin taloudellisiin tavoitteisiin ja tarjonneet laajan valikoiman mahdollisuuksia monipuolisen tuotevalikoimamme kautta. HDFC Transportation and Logistics Fundista on tullut tuotevalikoimamme uusin puhuja”, sanoi Navneet Munot, HDFC Asset Management Company Limitedin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Rahoitusjohtaja

Uutta rahastoa hallinnoi Priya Ranjan, rahastonhoitaja ja Senior Equity Analyst, Dealing and Investments, HDFC Asset Management Company Limited. AMC:n mukaan Priya Ranjanilla on yli 15 vuoden kokemus osaketutkimuksesta.

”Intian kuljetus- ja logistiikkateema on valmis useiden vuosikymmenten kasvuun, jossa on useita ajureita, kuten nuori väestö, kasvavat käytettävissä olevat tulot, palkkiotrendi, hallituksen keskittyminen valmistukseen, vientipotentiaali, keskittyminen turvallisuuteen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, painopiste liikenteen modernisoinnissa jne. HDFC Transportation and Logistics Fund tarjoaa sijoittajille kannattavan sijoitusmahdollisuuden osallistua tämän teeman kasvutarinaan”, Ranjan sanoi.

Lue myös: NFO-hälytys: HDFC Charity Fund for Cancer Cure – mikä se on ja miten se toimii?

Salkun allokointi

AMC:n mukaan uuden rahaston salkun ydin (vähintään 80 %) keskittyy Liikenne ja logistiikka -teemaa edustaviin osakkeisiin. ”Tämä rahasto altistuu maailmanlaajuisesti kilpailukykyisille kotimaisille ja monikansallisille yhtiöille, joilla on pitkä kokemus ja hyvä tase, joten tämä rahasto tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa useisiin alasegmenttien johtajiin valmistus- (auto- ja kuljetusvälineet) ja palvelusektoreilla (logistiikka ja lentoliikenne). ), AMC sanoi.

Vastuuvapauslauseke: Yllä oleva sisältö perustuu HDFC AMC:n jakamaan lehdistötiedotteeseen. Yllä esitetyt näkemykset ja tosiasiat ovat HDFC AMC:n näkemyksiä eivätkä heijasta Financialexpress.comin näkemyksiä. Sijoitusrahastosijoituksiin liittyy markkinariskejä. Ota yhteyttä rahoitusneuvojaan ennen sijoittamista.

Samankaltaiset artikkelit