HDFC Bank Group lanseeraa AMC-henkivakuutuspalvelut GIFT Cityssä

hdfc, hdfc amc, HDFC AMC International, hdfc bank group, industry news

HDFC Bank Group ilmoitti torstaina rahasto- ja henkivakuutuspalvelunsa käynnistämisestä Gujaratin GIFT Citystä. Kun HDFC International Life and Re on HDFC Lifen perustama, HDFC AMC International (IFSC) on HDFC Asset Management Companyn perustama.

HDFC AMC:n ja HDFC Lifen yhteisen lausunnon mukaan äskettäin lanseerattu HDFC International Life and Re -konttori tarjoaa dollarimääräisiä henki- ja sairausvakuutustuotteita ulkomaisille intialaisille (NRI) tuotenimellä HDFC Life International.

HDFC Life Internationalin tarjoamiin tuotteisiin kuuluu ”US Dollar Global Education Plan”, joka on suunniteltu auttamaan vanhempia rakentamaan dollarimääräinen korpus kattamaan lastensa ulkomaankoulutuksesta aiheutuvat kulut. Samaan aikaan HDFC AMC International ehdotti kuuden rahaston perustamista, jotka rahoittaisivat erilaisia ​​HDFC MF -järjestelmiä, jotka kattavat osake- ja hybridistrategioita.

Näiden strategioiden taustalla olevilla kotimaisilla järjestelmillä on heinäkuun lopussa yli 20 miljardin dollarin hallinnoima omaisuus (AUM), lausunnossa todettiin ja lisättiin, että aluksi painopiste olisi myös houkutella kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia, jotka katsovat intialaisia ​​sijoituksia. Lisäksi HDFC AMC International (IFSC) tarjoaa myös salkunhoitopalveluita hyväksytyille maailmanlaajuisille institutionaalisille sijoittajille.

HDFC Lifen ja HDFC AMC:n puheenjohtaja Deepak Parekh sanoi julkaisun yhteydessä, että henkivakuutus- ja sijoitusrahastotuotteilla on hyvät edellytykset kasvulle Intian kaltaisessa aliläpäisyssä maassa.

”Intiassa henkivakuutusten osuus bruttokansantuotteesta on vain 3,2 %, kun se on maailmanlaajuisesti keskimäärin 7 %. Vastaavasti sijoitusrahastojen penetraatio on Intiassa 17 % BKT:sta, kun maailman keskiarvo on 80 % BKT:sta. Meillä on siis pitkä matka kuljettavana, Parekh sanoi.

Parekh sanoi, että kansainväliset rahoituskeskukset ovat lisänneet työllisyyttä ja investointeja maailmanlaajuisesti, ja vaati periaatepohjaista sääntelykehystä samalle.

”IFSCA (International Financial Services Centers Authority) on onnistunut saamaan oikeita taloudellisia kannustimia, mahdollistamaan liiketoiminnan helppouden ja helpottamaan rahoitusmarkkinoiden avaamista”, Parekh sanoi.

Samankaltaiset artikkelit