Gulshan Group ostaa 2,5 hehtaarin maa-alueen Noidasta 150 kr:lla

Gulshan Group acquires 2.5-acre land in Noida for Rs 150 cr

Strategisena siirtona kiinteistökehittäjä Gulshan Group on ostanut 2,5 hehtaarin tontin Noidan sektorilta 129, erinomaisella paikalla kansallisella pääkaupunkiseudulla. Tämä maa on osa Jaypeen kylää Noidassa.

Kauppa, jonka arvo oli 150 miljoonaa rupiaa, saatettiin päätökseen ostolla rahoituslaitokselta, kuten kaksi yksityishenkilöä ilmoitti kaupasta.

Yhtiö suunnittelee rakentavansa vastikään hankitulle maa-alueelle laajan miljoonan neliömetrin. Gulshan Group kehittää jo toista kaupallista hanketta samalla alalla.

Gulshan Groupin johtaja Deepak Kapoor vahvisti, että tärkeä maa-alueiden siirtoprosessi on saatu päätökseen ja suunnitteluvaihe on alkanut.

Rahoituslaitokset ottivat nämä maa-alueet haltuunsa rakentajan laiminlyöntien ja sitä seuranneen maksukyvyttömyyden vuoksi. Yli 20 000 asunnon ostajaa odottaa innokkaasti kotinsa toimitusta.

Kuluneen vuoden aikana merkittävät yritykset, kuten Max, L&T, Gaurs, Saya, CRC, Paras ja Gulshan Group, ovat yhdessä investoineet yli 3 000 miljoonaa rupiaa maahankintoihin ja käynnistäneet projekteja, joiden yhteenlaskettu tuottopotentiaali ylittää 10 000 miljoonaa rupiaa. Tämä suuntaus korostaa alueen dynaamista kiinteistöalan maisemaa, ja johtavat kehittäjät sijoittuvat strategisesti hyödyntääkseen uusia mahdollisuuksia.

Samankaltaiset artikkelit