Globaalit markkinat vahvistamaan elpymistä ralli kotimarkkinoilla; Lue lisää – CaFE Invest -uutiset

Ajit Mishra's opinion

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinat elpyivät viime viikolla ja nousivat lähes 2 % vaihtelevista signaaleista huolimatta. Vahvat globaalit trendit ja tiettyjen raskaan sarjan osakkeiden rotaatioostot vaikuttivat indeksien asteittaiseen nousuun. Tämän seurauksena sekä Nifty että Sensex päättivät lähellä viikon huippua 22 502 ja 74 005,9. Useimmat avainsektorit osallistuivat nousutrendiin, ja kiinteistö-, metalli- ja energiasektorit nousivat, kun taas FMCG oli poikkeus. Erityisesti laajempien indeksien kelluvuus erottui, kun keskisuurten yhtiöiden indeksi nousi ennätyskorkealle ja nousi 4,5–5,6 prosenttia.

Tuleva viikko on lyhennetty lomaviikkoina, ja markkinat keskittyvät edelleen tulosraportteihin, meneillään oleviin vaaleihin ja globaaliin indeksiin. Maailman avainindekseistä Yhdysvaltain vertailuindeksi Dow Jones Industrial Average (DJIA) on saavuttanut uuden ennätyksen ja ylittänyt myös uuden virstanpylvään ”40 000” rajan. Ja uskomme, että niiden jatkuva vahvuus tukee todennäköisesti meneillään olevaa elpymistä markkinoillamme.

Huolimatta jatkuvasta volatiliteettiindeksin, India VIX, noususta, Nifty onnistui palauttamaan osan menetetyistä paikoistaan. Jotta elpyminen jatkuisi ja lähestyisi ennätyskorkeuksia, Niftyn on pysyttävä 22 300 tason yläpuolella. Muussa tapauksessa voittojen kerääminen voi jatkua, mikä saattaa testata uudelleen tukialueen 21 800–22 000. Ottaen huomioon avainsektoreiden valikoiva osallistuminen kiertoon, sijoittajien tulisi keskittyä osakkeiden valintaan suosien suhteellisesti vahvempia.

Samankaltaiset artikkelit