Friend.tech saa yli miljoonan dollarin palkkiot, ohittaa Uniswapin ja Bitcoinin

Reportedly, the protocol imposes a five percent fare on transactions

19. elokuuta 2023 Friend.tech, hajautettu sosiaalinen (DeSo) verkko, peri yli miljoonan dollarin arvoiset maksut 24 tunnin sisällä. Ilmeisesti verkko on ohittanut muut salausalustat, kuten Uniswap ja Bitcoin-verkko, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan verkon beta-versio otettiin käyttöön 11. elokuuta 2023. Ymmärtääksemme alustan avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä yhteyksiinsä liittyviä ”osuuksia”. Tietojen mukaan pöytäkirja määrää viiden prosentin maksun liiketoimista.

Cointelegraphin tietojen perusteella DefiLlama mainitsi, että Friend.tech on kyennyt turvaamaan 1,12 miljoonan dollarin arvoiset maksut ja 2,8 miljoonan dollarin palkkiot live-lähetyksen jälkeen. Lähteet viittaavat siihen, että verkoston kokonaistulot olivat 818 620 dollaria, yli 650 000 tapahtumaa ja noin 60 000 ainutlaatuista kauppiasta. Uskotaan, että Racer, pseudonyymi kehittäjä, tukee alustaa.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että Ignas, pseudonyymi hajautetun rahoituksen (DeFi) analysaattori, korosti, että Friend.techin meneillään olevan liiketoimintasuunnitelman osalta ”tulot tulevat vain kaupankäyntipalkkioista, mutta eivät osakkeenomistajista.” Ignas huomautti myös, että ”kiistanalaiset henkilöt saattavat ansaita enemmän tai jopa FUD:n luomista käytetään strategiana ansaita maksuja.”

Samankaltaiset artikkelit