FE Exclusive | Andherin rautatieaseman kunnostus: Se on ikonina, valmis muokkaamaan Mumbain kaupunkimaastoa – Railways News

andheri railway station, indian railways, railways, mumbai local train, mumbai local, andheri railway station redevelopment

Indian Railways toimii maan selkärankana ja kulkee läpi kansakunnan edistääkseen yhteyksiä ja vauhdittaakseen talouskasvua. Tässä kertomuksessa Andherin rautatieasema nousee keskeiseksi keskukseksi, jolla on keskeinen rooli kaupunkirakenteen muovaamisessa. Mumbain vilkkaassa metropolissa sijaitseva Andheri Station symboloi edistystä ja on syvästi juurtunut kaupungin identiteettiin Intian talouspääkaupunkina. Mumbain edistyessä tämän ikonisen aseman uudistamisesta tulee keskeinen osa kaupungin urbaania maastoa.

Miksi Andheri?

Andheri on dynaamisen kasvun keskus. Andherin vilkkaat kadut ja monimuotoiset yhteisöt tiivistävät Mumbain jatkuvan kaupunkikasvun. Enemmän kuin pelkkä maantieteellinen piste, se ilmentää kertomusta pyrkimyksistä, näkymistä ja ikuisesta liikkeestä. Tässä eloisassa miljöössä Andherin rautatieaseman kunnostussuunnitelma nousee keskipisteeksi – kunnianhimoinen aloite, joka mullistaa kaupungin liikennemaiseman. Andherin rautatieaseman koko kunnostusprojektin tekee Lucknow'ssa ja New Delhissä sijaitseva arkkitehtitoimisto STHAPATI. Ainutlaatuisessa vuorovaikutuksessa Financial Express Onlinen kanssa , johtaja ja suunnittelujohtaja keskustelivat Andherin rautatieaseman kunnostusprojektin suunnitelmasta ja avainalueista.

Uudistusprojekti avautuu arkkitehtuurin mestariteoksena. Itä- ja länsipuolen asemarakennukset, joita yhdistää laaja kulkuväylä, sekä strategisesti sijoitetut jalkasillat yhdistävät harmonisesti käytännöllisyyden ja kauneuden. Itäpuolelta kohoaa viisi kohoavaa kaupallista rakennelmaa, jotka korostavat Andherin horisonttia nykyaikaisella tyylillä, kun taas nimetty rautatietoimistojen torni on esimerkki toiminnallisesta erinomaisuudesta.

Andherin rautatieaseman kehityshankkeen avainnumerot:

Suunniteltu 22 050 neliömetrin halli toimii siltana aikakausien välillä ja ilmentää aseman elinvoimaista roolia vilkkaana vaihtoasemana.

Maksuttomat jalkasillat, jotka kattavat 3 692 neliömetriä, yhdistävät itä- ja länsipuolen saumattomaan yhteyksien tanssiin.

Tarina jatkuu maan alla kolmikerroksisella kellaripysäköintialueella, joka on kooltaan 60 958,89 neliömetriä.

Muita Andherin rautatieaseman uudistusprojektin avainpiirteitä:

Yhdistää saumattomasti itä- ja länsipuolen asemarakennukset.

Paranna saavutettavuutta ja matkustajien liikkuvuutta kompleksin sisällä.

Viisi avantgarde-kaupallista tornia, yhteensä 53 160 neliömetriä. Nouse itäpuolen asemarakennuksen yläpuolelle yhdistämällä kaupalliset ja liikennetoiminnot.

Erillinen rautatietoimistojen torni, jonka pinta-ala on 11 755,52 neliömetriä. Sijaitsee itäpuolen asemarakennuksen yläpuolella ja symboloi organisaation tehokkuutta.

Kolmikerroksinen 60 958,89 neliömetrin kokoinen rakennus. Sijaitsee itäpuolen asemarakennuksen alapuolella vastaamaan lähiliikenteen pysäköintitarpeita.

Mumbain vilkkaassa metropolissa, jossa aika juoksee ja kunnianhimo kohoaa, Andherin rautatieasema on ikoni – kaupungin taloudellisen sydämen sykkeen todistajana. Intian eteneessä kasvumatkallaan vahvan infrastruktuurin merkitystä erityisesti rautateiden alalla ei voi yliarvioida.

Samankaltaiset artikkelit