Ennen Coinbasen haastamista oikeuteen SEC pyysi sitä käymään kauppaa vain Bitcoinilla

Reportedly, crypto companies say the SEC rules are unclear

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) oli pyytänyt Coinbasea lopettamaan kaupankäynnin kaikilla kryptovaluutoilla paitsi bitcoineilla ennen kuin haastoi kryptovaluuttaalustan oikeuteen kesäkuussa, Financial Times raportoi maanantaina toimitusjohtaja Brian Armstrongiin viitaten.

”Meillä ei todellakaan ollut vaihtoehtoa siinä vaiheessa. Kaikkien muiden kuin bitcoinien poistaminen listalta, mikä muuten ei ole sitä, mitä laki sanoo, olisi pohjimmiltaan merkinnyt kryptoteollisuuden loppua Yhdysvalloissa”, Armstrong sanoi FT:lle. ”Se teki siitä tavallaan helpon valinnan… mennään oikeuteen ja selvitetään, mitä tuomioistuin sanoo”, hän lisäsi. SEC oli syyttänyt Coinbasea laittomasta toiminnasta, koska se ei rekisteröitynyt pörssiksi. Se väitti myös, että Coinbase kävi kauppaa vähintään 13 krypto-omaisuudella, jotka ovat arvopapereita, jotka olisi pitänyt rekisteröidä, mukaan lukien tokenit, kuten Solana, Cardano ja Polygon.

SEC kertoi FT:lle, että sen täytäntöönpanoosasto ei esittänyt virallisia pyyntöjä ”yrityksiä poistamaan kryptoomaisuutta”. ”Tutkinnan aikana henkilökunta voi jakaa oman näkemyksensä siitä, mikä toiminta saattaa herättää arvopaperilakien mukaisia ​​kysymyksiä komissiossa”, FT sanoi SEC:lle viitaten. Sääntelyviranomainen haastoi Binancen oikeuteen kesäkuussa, ja molemmat siviiliasiat olivat osa SEC:n puheenjohtaja Gary Genslerin pyrkimystä vahvistaa lainkäyttövalta kryptoteollisuudessa.

Gensler on nimennyt kryptoteollisuuden ”villiksi länneksi”, joka on heikentänyt sijoittajien luottamusta Yhdysvaltain pääomamarkkinoihin. Kryptoyhtiöt sanovat, että SEC-säännöt ovat epäselviä ja että virasto ylittää yrittäessään säännellä niitä. SEC ja Coinbase eivät heti vastanneet Reutersin pyyntöön kommentoida raporttia.

Samankaltaiset artikkelit