Dwarka Expressway: Näkyvä kiinteistökohde NCR:ssä

Dwarka Expressway: A prominent realty hotspot in NCR

Strateginen läheisyys Delhi-Mumbai Expresswaylle ja Haryanan hallituksen kunnianhimoinen Global City Project ovat ruokkineet ennennäkemättömiä kasvu- ja investointimahdollisuuksia, tehden Dwarka Expresswaystä lupaavan kiinteistöalan hotspotin.

Alue on noussut dynaamiseksi kiinteistökeskukseksi National Capital Regionissa (NCR), joka muuttaa alueen maisemaa nopeasti. Alue sijaitsee 27 kilometriä pitkän, kahdeksan kaistaisen pikatien varrella, joka yhdistää Delhin Dwarkan NH-8:aan lähellä Manesaria Haryanassa, ja se lupaa liikenneruuhkatonta elämää.

”Dwarka Expresswayn integrointi Gurugramin vilkkaaseen liiketoiminta- ja IT-keskukseen sekä sen kätevät yhteydet kansainväliselle lentokentälle ovat olleet liikkeellepaneva voima sen viimeaikaisessa näkyvyyden kasvussa. Saumaton yhteys avainalueille, kuten Sohna Roadille, Golf Course Extension Roadille ja Manesarille, on lisännyt lähialueen kiinteistöjen pääoman arvonnousua ja tehnyt siitä tuottoisen sijoituskohteen vaativille sijoittajille”, sanoo Navraj-konsernin MD Naveen Kumar. .

Haryanan hallituksen visionäärinen lähestymistapa Transit Oriented Development (TOD) -linked Floor Area Ratio (FAR) -asteen käyttöönotossa on asettanut vaiheen muuttavalle muutokselle alueen kaupunkirakenteessa.

”Tuleva Global City -hanke aikoo luoda pilvenpiirtäjäkaupungin, joka muistuttaa globaaleja metropoleja, kuten New Yorkia, Dubaita ja Singaporea, ja on valmis määrittelemään uudelleen käsitteen modernista kaupunkiasumisesta NCR:ssä, kuten Mumbaissa. Tämä kattava kehityshanke, joka kattaa asuin-, liike-, laitos- ja virkistystilat, on räätälöity asukkaiden ja monikansallisten yritysten erilaisiin tarpeisiin, mikä lisää Dwarka Expresswayn viehätysvoimaa entisestään”, sanoo Shantanu Gambhir, RISE:n perustaja ja toimitusjohtaja. Infraventures Limited.

Sijoittajia houkuttelevat houkuttelevat tuotot ja premium-elämäntapatarjoukset sekä alueen strateginen läheisyys tärkeimmille kaupallisille keskuksille ja tuleville infrastruktuuriprojekteille, mukaan lukien suunniteltu diplomaattinen erillisalue. Lisäksi Shop-Cum-Office (SCO) -tilojen kasvava kysyntä on vauhdittanut tällaisten kiinteistöjen kehitystä Dwarka Expresswaylla tarjoten houkuttelevan tarjouksen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka etsivät integroituja toimisto- ja vähittäiskaupan ratkaisuja.

Dwarka Expresswayn syntyminen kiinteistösijoitusten ensisijaiseksi kohteeksi on lisännyt sekä kaupallisia että asuinhankkeita, jotka palvelevat monenlaisia ​​ostajia kohtuuhintaisuuden ja ylellisyyden suhteen.

Viime vuosina luksusasuntojen kysyntä on kasvanut, ja asunnonostajat ovat asettaneet yhä enemmän etusijalle tilavia asuntoja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisen asumiskokemuksen.

”Delhi-Mumbai Expresswayn ja Haryanan kunnianhimoisen Global City -projektin strateginen risteys on lisännyt kasvua ja investointimahdollisuuksia ennennäkemättömällä tavalla. Dwarka Expressway on noussut ensisijaiseksi kiinteistöpotentiaaliksi, joka kiinnittää johtavien yritysten ja taitavien sijoittajien huomion ja korostaa sen merkitystä. Transit Oriented Development (TOD) linked Floor Area Ratio (FAR) -kehityksen käyttöönotto on entisestään vahvistanut alueen vetovoimaa kestävään ja integroituun kaupunkikehitykseen”, sanoo Rajjath Goel, MRG Groupin toimitusjohtaja.

Nämä hankkeet on suunniteltu huolella tarjoamaan asukkaille kaikenkattava elämys, joka vastaa heidän erilaisiin elämäntapatottumuksiinsa.

Dwarka Expressway on osoitus alueen muuttavasta matkasta, jota vauhdittavat strategiset infrastruktuurikehitykset, visionäärinen hallituksen politiikka ja tunnettujen kiinteistökehittäjien horjumaton sitoutuminen. Alueen nopean kasvun ja kehityksen jatkuessa se on valmis vakiinnuttamaan asemansa näkyväksi kiinteistökohdepisteeksi NCR:ssä, joka tarjoaa sekoituksen urbaania hienostuneisuutta ja nykyaikaista asumista vaativille asunnon ostajille ja sijoittajille.

Samankaltaiset artikkelit