Dhanteras 2023: Osta taattuja tuloja rakentaaksesi pitkän aikavälin vaurautta

Dhanteras 2023: Buy Guaranteed Income Plans to build long-term wealth

Juhlakausi on vihdoin käsillämme. Monet ihmiset uskovat, että sijoittamisen tänä aikana, erityisesti Dhanterasin suotuisassa tilaisuudessa, tiedetään tuovan onnea ja vaurautta. Ja ilmeisin valinta joka vuosi useimmille ihmisille on kulta. Mutta sen sijaan, että jatkaisit perinteistä reittiä tässä Dhanterasissa, harkitse sijoittamista johonkin mielekkäämpään tulevaisuutesi turvaamiseksi.

Intiassa saatavilla olevien monien sijoitusmahdollisuuksien joukossa taatut tulot ovat suosittu ja viisas vaihtoehto harkita tätä juhlakautta. Nämä hybridisuunnitelmat yhdistävät investoinnin ja vakuutuksen ja antavat sinulle mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttasi turvallisesti ja kannattavasti. Nämä suunnitelmat tarjoavat myös verovähennyksiä tuloverolain 80(C) pykälän mukaisista vakuutusmaksuista sekä 10(10D) pykälän mukaisia ​​verovapautuksia erääntymismaksuista.

Taatut tulot on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan sijoittajille vakautta ja tasaista tuottoa markkinoiden epävakauden vuoksi. Nämä suunnitelmat tarjoavat taatun tuoton sijoitukselle vastineeksi kiinteästä palkkiosta tietyn ajan. Erityisesti vakuutusmaksun ei tarvitse olla kertasumma, ja se voidaan maksaa tietyn vuosimäärän aikana, ja asiakkaat voivat myös valita, maksavatko palkkion kuukausittain/vuosittain.

Sijoittajat voivat myös mukauttaa maksurakennetta mieltymyksiensä mukaan, olipa kyseessä kertakorvaus, lyhytaikainen, pitkäaikainen tai tulonmaksu tiettyinä päivinä. Jotkin suunnitelmat sisältävät jopa siirtotulon, jolloin ansiotulot kerääntyvät lisättyjen korkojen kera.

Nämä suunnitelmat ovat läpäisemättömiä markkinoiden suorituskyvylle ja bonuskomponenteille, mikä tekee niistä vapaita epäselvyydestä ja takaavat ennalta määritellyn koron mukaiset tuotot. Jotkut näistä suunnitelmista lupaavat jopa 7,5 prosentin kiinteän tuoton. Nämä tuotot ovat verovapaita tuloverolain 1961 pykälän 10(10D) mukaisesti, jos vuotuinen sijoituksesi on alle 5 lakh.

Nämä suunnitelmat ovat ihanteellisia ihmisille, joilla ei ole tuloja tai joilla on epäsäännölliset tulot, mikä tekee niistä täydellisen sijoitustyökalun eläkesuunnitteluun. Tässä on yksinkertainen esimerkki havainnollistamaan sen etuja. Oletetaan, että sijoitat 20 000 rupiaa kuukaudessa kymmenen vuoden ajan takuutulosuunnitelmaan, jonka jälkeen seuraa kahden vuoden tauko. 13. vuodesta alkaen saat 23 000 rupiaa kuukaudessa 30 vuoden ajan. Kun olet sijoittanut 24 000 rupiaa kauden aikana, saat kaikki vakuutusmaksut takaisin eräpäivänä ja voit myös kerätä yhteensä 1,09 rupioita kolmen vuosikymmenen aikana, mikä on 4,5 kertaa alkusijoituksesi.

Taatut tulot ovat helposti saatavilla 18–60-vuotiaille henkilöille, ja vakuutusehdot vaihtelevat 5–30 vuotta. Se tarjoaa henkivakuutussuojan ja varmistaa perheesi taloudellisen turvan hätätilanteessa. Voit jopa valita valinnaisia ​​lisäosia kattavuuden parantamiseksi, kuten premium-edun luopuminen.

Jotkut uuden aikakauden sopimukset tarjoavat myös ainutlaatuisia etuja ja alennuksia, kuten nykyisen asiakkaan alennuksen ja parannetut maturiteettiedut naispuolisille vakuutuksenottajille. Lisäksi harvat taatut tuottosuunnitelmat tarjoavat joustavuutta luovuttaa vakuutus ensimmäisten viiden vuoden aikana edellyttäen, että kaikki erääntyvät vakuutusmaksut on maksettu tiettyyn aikaan asti ja saat alkusijoituksesi.

Paras aika sijoittaa näihin suunnitelmiin on juuri nyt. Intian kehittyessä kehittyneeksi valtioksi, eri omaisuusluokkien tuotot vähenevät vähitellen. Näin ollen näiden suunnitelmien takaamat houkuttelevat tuotot eivät välttämättä ole saatavilla lähitulevaisuudessa. Ostamalla takuutuottosuunnitelman voit lukita tuottosi 10-20 vuodeksi, mikä on ainutlaatuinen etu verrattuna muihin kiinteän talletusvälineisiin.

Keskellä juhlaa, tee järkevä taloudellinen päätös ja sijoita taattu tulosuunnitelma vauraaseen tulevaisuuteen. Älä unohda vertailla eri suunnitelmia verkossa ja valita sinulle sopivin.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on kirjoittajan henkilökohtainen mielipide. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusten tekemistä.

Samankaltaiset artikkelit