DDA Housing Scheme 2023: 32 000 asuntoa myynnissä, rekisteröinti alkaa tänään osoitteessa dda.gov.in

DDA Housing Scheme: Registration begins from 24th November

Delhi Development Authority (DDA) julkaisi 32 000 uutta asuntoa, joissa on ylellisiä kattohuoneistoja, ”Festival Special Housing Scheme 2023” -ohjelmassaan. Rekisteröityminen alkaa tänään, ja Dwarkassa, Loknayakpuramissa ja Narelassa on tarjolla asuntoja, joiden hinta on 11,5–5 000 000 ₹. Hakijoilta peritään nimellinen rekisteröintimaksu DDA:n virkamiesten mukaan.

Mahdolliset hakijat voivat lähettää hakemuksensa verkossa DDA:n verkkosivuston dda.gov.in/eservices.dda.org.in kautta. Järjestelmä kattaa eri luokkiin kuuluvia asuntoja SHIG:lle, HIG:lle, MIG:lle, LIG:lle ja EWS:lle. Nämä asunnot sijaitsevat suunnitellun vaiheen aikana Narela, Dwarka, Sector 19B, Dwarka Sector-14, Vasant Kunj ja Loknayak Puram.

Asuntojen eri luokkien hinnat ovat alla mainittuja:

  • EWS-asunnot alkavat 11,5 lakhista ₹
  • MIG-asuntoja alkaen ₹ 1 crore
  • HIG-asunnot alkaen 1,4 miljardia ₹
  • Super HIG -asunnot alkaen 2,5 miljardista ₹
  • Kattohuoneistot alkaen ₹ 5 crore

Merkittävää on, että DDA esittelee ensimmäistä kertaa yli 1 100 luksusasuntoa, joihin kuuluu kattohuoneistoja ja korkean tulotason (HIG) asuntoja, Dwarka Sector 19B:ssä, josta on maalaukselliset näkymät golfkentälle.

Ylelliset asunnot sekä muutama MIG (keskituloinen) asunto Dwarka Sector 14:ssä ja Loknayakpuramissa ovat käytettävissä sähköisen huutokaupan kautta. Lisäksi 728 EWS-asuntoa Dwarka-sektorilla 19B, 316 LIG-asuntoa, 1008 EWS-asuntoa Dwarka-sektorilla 14, 224 EWS-asuntoa Loknayakpuramissa ja yli 28 000 asuntoa Narela Firstissä eri luokissa (FirstFC Comen kautta) ) -tilassa.

PTI:n raporttien mukaan noin 24 000 asuntoa on tällä hetkellä vapaana heti käyttöön, ja loput 8 500 asunnon rakentamisen odotetaan valmistuvan seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Näin haet

  • Vieraile DDA:n virallisella verkkosivustolla osoitteessa dda.gov.in.
  • Etsi rekisteröinti- tai kirjautumisosio, jossa voit ehkä luoda tilin antamalla tarvittavat tiedot, kuten PAN-tunnuksesi (Permanent Account Number) ja muut vaaditut tiedot.
  • Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään tilillesi luomillasi tunnuksilla.
  • Etsi DDA:n tarjoamaan nykyiseen järjestelmään liittyvä osio tai linkki ja seuraa ohjeita rekisteröityäksesi siihen.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä DDA:n puhelinkeskukseen numeroon 1800-110-332 tai vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan.

Samankaltaiset artikkelit