Bitcoin ylitti 45 000 dollaria ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen – Digital Transformation News

Reportedly, Bitcoin proxy MicroStrategy rose about 87%

Bitcoin ylitti 45 000 dollaria ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen, kun odotukset pörssinoteeratun rahaston hyväksynnästä, joka sijoittaa suoraan suurimpaan tokeniin, vahvistuivat. Kryptovaluutta hyppäsi peräti 5,2 % korkeimmalle tasolleen sitten huhtikuun 2022 ja vaihtoi 45 063 dollarissa kello 15 New Yorkin aikaa. Muut merkit sekoitettiin Etherin kanssa, joka on toiseksi suurin, noussut peräti 4,1 %, ja äskettäin menestynyt Solana laski 2,2 %.

Bitcoin on noussut lähes 20 % joulukuun alusta lähtien, kun Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean on 10. tammikuuta annettu määräaika antaa siunauksensa spot-ETF:lle Bitcoin lähestyy. ”Markkinat jatkavat nousuaan vahvan uskon perusteella, että Bitcoin ETF sen annetaan pian tulla markkinoille Yhdysvalloissa”, sanoi Darius Tabatabai, yksi hajautetun pörssin Vertex Protocolin perustajista. ”Tyypillisesti tällainen tapahtuma on osta-huhu, myy uutinen -tyyppinen asia, eikä tämä näytä olevan poikkeus.”

Optiokauppiaat olivat lyöneet vetoa Bitcoinin lyönnistä 50 000 dollariin, ja he olivat paikan päällä ETF-optimismissa. Suuri korjaus on epätodennäköistä, kun otetaan huomioon laajempi nousutunnelma ja tuleva puolittaminen, sanoi lohkoketjuneuvojan Venn Link Partnersin perustaja Cici Lu McCalman viitaten prosessiin, joka puolittaa kaivostyöläisten saaman Bitcoinin lohkopalkkiota kohden. ”Luulen, että kauppiaat tarvitsisivat teräshermoja lyhyeen BTC:hen”, hän sanoi.

Puolittaminen – jota joskus kutsutaan puolikkaaksi – suunnitellaan huhtikuulle ja tapahtuu noin neljän vuoden välein. Kolikko saavutti ennätyksen jokaisen kolmen viimeisen puolittamisen jälkeen. Bitcoinin lähes 160 %:n elpyminen viime vuonna korjasi osittain vahingot, joita aiheutti vuoden 2022 äkillinen romahdus, joka kaikui ympäriinsä kryptoteollisuudessa. Token ylitti maailmanlaajuiset osakkeet ja kullan kauden aikana, mutta on alle vuoden 2021 pandemian aikakauden ennätyksensä, lähes 69 000 dollaria. Myös niin kutsuttujen kryptoyhtiöiden osakkeet sekoittuivat. Bitcoin-välityspalvelin MicroStrategy nousi noin 87 %, kun taas kaivostyöntekijä Marathon Digital laski 2,3 % ja kryptopörssi Coinbase Global 9,5 %.

Samankaltaiset artikkelit